Termeni si Conditii de utilizare si cumparare a produselor Live Streaming

Prezentul regulament, impreuna cu documentele mentionate in cuprinsul lui, stabileste Conditiile de utilizare (Termenii de utilizare), in care poate fi folosit serviciul de Streaming Live al meciurilor de hochei de pe Patinoarul Olimpic Brasov, difuzate exclusiv prin site-ul wolves.ro, in continuare definit ca si – Site-ul).

Va rugam sa cititi cu atentie acesti Termeni de utilizare inainte de utilizarea site-ului. Prin utilizarea acestui site si cumpararea pachetelor de Live Streaming, declarati faptul ca sunteti de acord cu Termenii de utilizare si ca sunteti de acord cu respectarea acestora. Daca nu sunteti de acord cu Termenii de utilizare, va rugam sa nu continuati cu folosirea serviciilor de Live Streaming sau a site-ului wolves.ro

Serviciul de Live Streaming oferit exclusiv prin site-ul wolves.ro este administrat de S.C. Web Grafix S.R.L. cu acordul ASC Corona Brasov „Wolves” si a Directiei Administrare Infrastructura Sportiva Brasov.

1. Termenii de utilizare pot fi modificati in orice moment prin modificarea prezentului regulament. Va rugam verificati periodic prezenta pagina pentru a afla oricare dintre modificari, acestea fiind obligatorii. Unele dintre dispozitiile prezentului regulament vor putea fi inlocuite de catre dispozitii sau notificari publicate in alta parte pe Site sau alte regulamente de ordine interioara sau regulamente de utilizare a Site-ului.

2. Clauzele urmatoare stabilesc conditiile in care aveti acces la Site si la serviciile de Live Streaming, se aplica tuturor celor care folosesc Site-ul si serviciile de Live Streaming.

3. Nu veti putea folosi site-ul si/sau Continutul in orice alt mod decat scopul in care a fost permis accesul si in orice mod care incalca orice lege sau regulament local, national sau international;

4. Este interzisa distribuirea si/sau acordarea acesului la continutul contului dvs si la pachetul de Live Streaming achizitionat de dvs. unor persoane terte, fiecare pachet achizitionat este destinat doar persoanei care l-a achizitionat.
4.1 Licenta de Live Streaming cumparata pentru fiecare meci difuzat este valabila pentru 1 aparat si 1 persoana.
4.2 Este interzisa distribuirea sau redarea serviciului de Live Streaming in orice spatiu public sau privat unde participa mai mult de 1 persoana.
4.3 Distribuirea sau acordarea accesului unor persoane terte duce la blocarea accesului catre continutul Live Streaming, blocarea accesului de pe site si exceptarea dreptului la retragere/returnare conform art. 8 din prezentul regulament.

5. Adresa de email oficiala pentru transmiterea intrebarilor si problemelor tehnice sau de plata legate de serviciul de Live Streaming este: livestreamwolves@gmail.com
Nici o alta metoda de contact nu este acceptata pentru rezolvarea intrebarilor sau cererilor legate de serviciul de Live Streaming si nu se vor oferi raspunsuri sau suport prin alte metode de contact.

6. Cumpararea Pachetelor Live Streaming: inaintea fiecarui meci de acasa, unde va exista un serviciu de Live Streaming disponibil, va exista posibilitatea cumpararii unui pachet individual de Live Streaming valabil doar pe durata acelui meci.
6.1 Fiecare pachet individual de Live Streaming vine cu optiunea de download/acces instant al link-ului unic de Live Streaming, acces limitat la 3 download/accesari de pagina. Aceasta limita este impusa pentru eliminarea situatiilor cand link-ul personal si accesul catre contul personal este oferit alor persoane terte, vezi la pct.4. Dupa consumarea celor 3 download/accesari a paginii unice de Live Streaming utilizatorul nu mai va avea dreptul sa vizioneze pagina de Live Streaming.
6.2 In cazuri exceptionale, cand din situatii tehnice ce nu pot fi imputate utilizatorului, se acceseaza pagina unica de Live Streaming de mai mult de 3 ori, utilizatorul poate trimite un email la adresa de contact de la art. 5 pentru a cere o exceptiie de vizualizare. Nu garantam insa acordarea exceptiilor.

7. Plata se face exclusiv prin platforma PayPal – folosind optiunile disponibile (carte de credit sau credit PayPal) – preturile sunt exprimate in EUR – conversia valutara pentru 15 RON – echivalent cu pretul unui bilet de intrare la meciurile de acasa pe Patinoarul Olimpic Brasov.
7.1 Pretul nu include eventuale comisioane percepute de procesatorul de plati PayPal, institutia financiara emitenta a cardului de credit sau a bancii de care apartine clientului. Va rugam sa va informati din timp care sunt costurile pentru plati prin acest procesator.

8. Politica de returnare: Pachetele cumparate de Live Streaming NU SUNT RETURNABILE.
8.1 Imediat dupa finalizarea platii pentru pachetele de Live Streaming, utilizatorul primeste acces instant catre pagina unica de Live Streaming, astfel imediat dupa plata serviciile cumparate sunt livrate catre utilizatorul final, acestea fiind considerate consumate.
8.2 Bunuri digitale consumate nu mai au dreptul la retragere conform Ordonan?ei de Guvern nr.34/ 2014, ART. 16.
8.3 Utilizatorii carora le este refuzat dreptul de retragere/returnare si apeleaza direct la returnare/retragere prin PayPal vor fi blocati definitiv de la vizionarea site-ului si a Live Stream-urilor viitoare.

9. Nu raspundem si nu oferim suport pentru probleme tehnice generate de echipamentele clientilor, conexiune defectuasa la internet a clientilor, incompatibilitate cu sistemele de Live Streaming (browser incompatibil, aparat incompatibil), orice alta defectiune sau problema tehnica care nu este direct legata de serviciul de Live Streaming pe site-ul wolves.ro. Nu putem garanta nici un standard de calitate sau de durata pentru serviciul de live streaming, acesta se difuzeaza in functie de conditiile tehnice existente, durata meciului sau conditiile faptice de pe patinoar.

10. Serviciul de Live Streaming poate avea o intarziere tolerata, in functie de performantele serviciului de internet al utilizatorului, de la 1 secunda pana la 90 de secunde, intarziere tolerata care nu este considerata problema tehnica.

11. Toate marcile si logo-urile afisate si difuzate prin serviciul de Live Streaming apartin proprietarilor de drept.

12. Ne rezervam dreptul de a restrictiona accesul, individual sau in grup, catre serviciile curente sau viitoare de Live Streaming si de a nu furniza detalii despre faptele/informatiile ce au dus la decizia de a restrictiiona accesul catre serviciile de Live Streaming sau website.

13. Organizatorul si administratorul serviciilor de Live Streaming nu este responsabil pentru ceea ce se intampla in incinta Patinoarului Olimpic Brasov sau a oricaror manifestari obscene sau violente difuzate in continutul Live Streaming.