Regulament

 Regulament

Reguli de ordine interioara

 1. Comportamentul inadecvat ce poate duce la ranirea altor persoane, este strict interzis.
 2. Nu sunt premise bauturile alcoolice in interiorul patinoarului pe parcursul desfasurarii meciurilor de hochei
 3. Fumatul este interzis in interiorul patinoarului pe parcursul desfasurarii meciurilor (inclusive in pause). Fumatul este permis in exteriorul patinoarului, in spatiile amenajate pentru fumatori. Tigarile electronice sunt, de asemenea, interzise in interiorul patinoarului.
 4. Organizatorul isi rezerva dreptul de a efectua control corporal si de a controla toate bagajele spectatorilor la intrarea in patinoar.
 5. Organizatorul promoveaza un mediu curat, amiabil, de divertisment pentru toti spectatorii. Un comportament inadecvat nu va fi tolerat.
 6. Sunt interzise in patinoar, pe durata desfasurarii meciurilor a obiectelor care pot provoca daune atat celorlalti spectator cat si jucatorilor de pe gheata.
 7. Este interzis accesul in patinoar cu role, skateboards, triciclete, biciclete, scutere etc.
 8. Este interzis accesul cu animale, de orice natura.
 9. Accesul la meciuri se va realiza prin achizitionarea de bilet de la casieriile patinoarului, prin abonament nominal insotit de un alt act de identitate cu poza sau prin ecuson emis de organizator. Este interzisa intrarea la meciuri prin oricare alt mijloc de acces, caz in care persoana va fi evacuata din patinoar cu ajutorul firmei de paza/jandarmeriei/poliei locale.
 10. Biletul de acces se poate scana o singura data, apoi isi pierde valabilitatea. Returnarea contravalorii acestuia nu este posibila.
 11. Abonamentele nu sunt transmisibile iar accesul cu abonament se va realiza doar prin prezentarea unui alt act de identitate ce are poza. Returnarea contravalorii acestora nu este posibila.
 12. Accesul la meciuri se va realiza incepand cu minim o ora inainte de ora inceperii meciului, prin intrarile special amenejate si semnalizate in acest sens. Este interzis accesul in patinoar prin oricare alt spatiu, caz in care persoana va fi evacuata din patinoar cu ajutorul firmei de paza/jandarmeriei/poliei locale.
 13. Nu este permis accesul cu obiecte publicitare/promovare (bannerer, fly-ere, camere de filmat, aparate foto profesionale) fara acordul verbal/scris al managementului organizatorului competitiei.
 14. Nu este permisa filmarea si/sau transmiterea meciurilor pe oricare canal media, fara acordul verbal/scris al managementului organizatorului. In cazul nerespectarii acestei reguli, persoana va fi evacuata din patinoar cu ajutorul firmei de paza/jandarmeriei/poliei locale.
 15. Organizatorul isi rezerva dreptul de a refuza accesul/sederea in patinoar, pe parcursul desfasurarii meciurilor, a oricarei persoane care nu intruneste standardele minime de buna purtare.
 16. Este interzisa lovirea intentionata, cu orice fel de obiect, a peretilor, podelelor, bancilor, scaunelor,geamurilor din jurul ghetei sau a altor parti componente ale Patinoarului. Vinovatilor li se va imputa intreaga valoare a stricaciunilor si li se va interzice accesul in incinta patinoarului.
 17. Pe durata desfasurarii meciurilor si in pauzele aferente este permis accesul spectatorilor doar in cadrul zonelor special amenajate (tribune, peluze, loje/dupa caz, toalete, fan shop). Este interzis accesul spectatorilor pe culoarele vestiarelor, langa mantinela, in zonele neautorizate.
 18. Spectatorilor le revine obligatia de a pastra curatenia in patinoar pe parcursul desfasurarii meciurilor.
 19. Este interzisa sprijinirea/aplecarea de/peste geamuri/balustrade.
 20. Este interzis accesul pe suprafata ghetii.
 21. Copii sub inaltimea de 135 cm beneficiaza de acces gratuit in patinoar (nu si de scaun) dar trebuie sa fie insotiti, pe parcursul desfasurarii meciurilor, de un adult (parinte/tutore). Copiilor neinsotiti nu li se va permite accesul in Patinoar.
 22. Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru lucurile personale pierdute in interiorul patinoarului pe parcursul desfasurarii meciurilor.
 23. In caz de incendiu, pastrati-va calmul si urmati instructiunile de iesire din Patinoar.
 24. Aceste reguli vin in completarea Regulamentului de ordine interioara al Directiei Sport si Tineret Brasov, administratorul bazei sportive “Patinoar Olimpic”.

 

Localizare Patinoar: