Bun venit, Carlo Finucci!

După ce echipa noastră și-a întărit atacul cu Radim Valchar și Tomas Klempa, un nou atacant foarte valoros se va alătura „lupilor”.

Este vorba despre canadianul (deținător și a cetățeniei italiene) Carlo Finucci (33 de ani), care poate evolua atât ca „extremă stânga” cât și ca „extremă dreapta”.

Jucătorul de 175 de cm. și 86 de kg. vine din liga profesionistă britanică (EIHL) unde a evoluat în ultimele 4 sezoane pentru echipa scoțiană Fife Flyers.
În liga profesionistă britanică a evoluat – în cele 4 sezoane – într-un număr de 221 de meciuri și a realizat 197 de puncte.

De asemenea, în EIHL Cup a avut 28 de apariții, realizând un număr de 15 puncte.

Carlo a ajuns în hocheiul european în 2014, semnând cu echipa daneză – de primă ligă – Rungsted.
În acel sezon a fost al 3-lea marcator al echipei, realizând 35 de puncte în 35 de meciuri.

În hocheiul european a mai evoluat în liga britanică EPIHL (sezonul 2015-2016) la echipa Swindon Wildcats.

Până în 2014, Carlo a evoluat în America de Nord, în ligile de tineret canadiene Midget, PIJHL și BCHL, în liga universitară americană NCAA (la echipa universității „Alaska-Fairbanks”) dar și în liga profesionistă ECHL.

În liga profesionistă nord-americană ECHL a evoluat timp de 3 sezoane, la echipele Las Vegas Wranglers și Evansville Icemen.

Carlo Finucci este un jucător foarte profesionist – conform referințelor primite – un atacant tehnic și rapid, cu o mentalitate foarte bună și un marcator înnăscut.

Dată fiind experiența și valoarea acestui jucător ne așteptăm la multe goluri marcate pentru „lupi” in acest sezon.