2-2 „la general” după primele 4 meciuri ale finalei Ligii Erste

2-2 „la general” după primele 4 meciuri ale finalei Ligii Erste.

După primele 4 meciuri din finala Ligii Erste se menține egalitatea.

Dacă ieri „lupii” au cedat cu 0-5, astăzi au reușit o „remontadă” de excepție, reușind să revină de la 0-3 și 2-4 și să câștige în repriza de prelungiri printr-un „gol de aur” marcat de către Huba Bors (asistat excelent de către Pavlo Borysenko).

Meciul nu a început foarte bine pentru echipa noastră, adversarii conducând cu scorul de 3-0 încă din minutul 10’18”.

Însă „lupii” nu au cedat iar Cody Fowlie a dat semnalul revenirii, în minutul 11’26”, fiind asistat de către Carlo Finucci.

Carlo Finucci avea să înscrie al doilea gol al echipei noastre, în minutul 19’24”, cu o execuție de mare jucător.

În repriza a doua, în minutul 25’06”, pe fondul unei nesincronizări în atacul nostru, adversarii au reușit să marcheze pentru 4-2.

După acest moment, pe fondul unor atacuri foarte periculoase ale adversarilor, fundașul nostru Huba Bors a avut o intervenție „ireală”, reușind să pareze cu mâna un gol ca și făcut.

În minutul 38’41”, Zsombor Molnar, servit excelent de către același Carlo Finucci (foarte inspirat în această seară) a reușit să depășească în viteză trei adversari și să marcheze pentru 3-4.

„Lupii” au reușit să intre excelent pe fh în repriza a treia, Tomas Klempa egalând la 4-4 în minutul 43’06” (fiind asistat de către Daniel Trancă).

Au urmat minute bune în care fiecare echipă a încercat să dea „lovitura de grație”.

În ultimul minut al timpului regulamentar, portarul nostru Patrik Polc a avut o interveniție uriașă în fața lui Jack Combs, care fusese găsit cu o pasă în fața porții.

Astfel s-a intrat în „over-time”.

După 5 minute în care ambele echipe au jucat ofensiv și „pe contre”, Pavlo Borysenko îl găsește excelent pe Huba Bors, demarcat în fața porții lui Macsim Samankov, care finalizează cu mult calm și siguranță.

Un meci „de aur”, care a reușit să șteargă impresia înfrângerii de ieri.

Acum seria se mută la Brașov, pentru meciul 5, marți de la 18:30.

Prima echipă care va câștiga două dintre cele trei meciuri rămase va ridica deasupra capului trofeul mult râvnit al Ligii Erste.