3 victorii sau 3 infrangeri, totul depinde doar de noi! – Greg Lindqvist

Declaratie Greg Lindqvist – inaintea deplasarii in Ungaria si Slovacia!

„Abia asteptam sa incepem seria meciurilor din Liga Mol, dupa aceasta pauza datorata Cupei la care am participat cu echipa nationala a Romaniei. Vineri jucam cu Ujpest, duminica cu Dab Docler, apoi plecam in Slovacia pentru a juca luni, impotriva celor de la Nove Zamky. Sunt 3 meciuri pe care le putem castiga sau pierde, stim deja ca orice e posibil in acest sezon al Ligii Mol, insa, eu sunt increzator in echipa mea, mai ales dupa aceasta pauza, timp in care s-au si odihnit suficient.

Daca analizam conform rezultatelor, Ujpest ar trebui sa fie cea mai usor de invins echipa, din cele 3 meciuri pe care urmeaza sa le disputam, insa, tot ce imi doresc e ca, echipa mea sa nu isi piarda concentrarea si sa joace, cel putin la fel de focusat si determinat, ca si echipa de juniori a Romaniei. Sa nu uitam totusi ca vom juca 3 meciuri in 96 de ore, in deplasare, asa ca, sa ne pastram concentrarea si sa dam tot ce avem mai bun din noi, pe gheata.

Nu avem accidentari majore, doar Josh Bonar nu va fi prezent pe teren, el neefectuand deplasarea datorita unor probleme cu spatele.”