A treia victorie consecutivă a „lupilor” împotriva Sport Club Miercurea-Ciuc

În această seară „lupii” au reușit să câștige din nou împotriva rivalilor de la Miercurea-Ciuc, detașându-se în fruntea clasamentului Ligii Erste.

Astfel, jucătorii noștri minunați, conduși magistral de pe banca tehnică de către Dave MacQueen și Levente Zsok, reușesc să adune 10 puncte în plus în clasamentul Ligii Erste și 10 puncte în clasamentul campionatului național după această serie de 4 meciuri consecutive împotriva ciucanilor.

Spre deosebire de jocul „pe contre” de aseară, astăzi a fost un alt meci, mai așezat și mai „tactic”, din partea ambelor echipe.

„Lupii” au deschis scorul în minutul 03’00”, când Cody Fowlie a marcat cu un șut plasat. A fost asistat de către Roberto Gliga și Carlo Finucci.

După prima repriză „lupii” conduceau cu scorul de 1-0.

În debutul reprizei secunde, în minutul 21’06”, Huba Bors reușește să ducă scorul la 2-0, după o pasă primită de la Carlo Finucci.

În minutul 24’32”, profitând de o superioritate numerică, adversarii reușesc să reducă din diferență prin rusul Alexander Loginov.

Până la finalul celei de-a doua reprize, „lupii” reușesc să se desprindă din nou la două goluri, în minutul 36’02”. La un atac în superioritate al echipei noastre, căpitanul echipei naționale, Roberto Gliga, reușește să înscrie, trimițând în poartă un puc după un șut al lui Cody Fowlie, respins inițial.

După două reprize scorul era de 3-1 în favoarea „lupilor”.

Repriza a treia a început tot cu un gol al „lupilor”, Roberto Gliga reușind să înscrie, în minutul 40’39”, fiind asistat de către același Cody Fowlie.

Până la finalul meciului adversarii au reușit să reducă din diferență, marcând două goluri (prin Norbert Rokaly și Tihamér Becze), însă „lupii” au reușit să-și apere avantajul.

După acest meci, echipa noastră se desprinde pe primul loc în clasamentul Ligii Erste, cu 71 de puncte (cu 5 mai multe decât FTC Telekom – echipa de pe locul 2 și cu 9 mai multe decât SC Miercurea-Ciuc – care ocupă poziția a treia).

Următorul meci al „lupilor” este programat tot la Brașov, pe data de 17 februarie, împotriva echipei care ocupă ultimul loc în clasament: Dunaújvárosi Acélbikák.