ACSH Gheorgheni – Corona „Wolves” Brașov: 3-4 (2-0, 1-2, 0-2).

În această seară echipa noastră a disputat, la Gheorgheni, ultimul meci din sezonul regulat al Ligii Erste.

Meciul a contat și pentru sezonul regulat al campionatului național, astfel că lupii și-au dorit cele 3 puncte (chiar dacă în Liga Erste erau deja câștigătorii sezonului regulat).

Chiar dacă din minutul 21’04” adversarii conduceau deja cu scorul de 3-0 (prin golurile marcate de Hunor Csergő și Pál Krisztián Szabo de două ori), „lupii” nu au cedat și până la finalul celei de-a doua reprize au reușit să reducă din diferența, marcând două goluri.

Primul gol al „lupilor” a fost marcat în minutul 27’49” de către fundașul canadian Cody Carlson (care a fost asistat de Peter Balázs-Szabolcs).

În minutul 32’22”, Pavlo Borysenko a reusit sa inscrie al doilea gol.

După două reprize „lupii” erau conduși cu scorul de 3-2.

Cea de-a treia repriză a fost la discreția echipei noastre.

În minutul 46’13”, Albert Zagidullin reușește sa inscrie cu un gol spectaculos, fiind asistat de către Cody Carlson.

În minutul 58’17”, „lupii” au reușit să marcheze golul decisiv, beneficiind de o dublă superioritate, Peter Balázs-Szabolcs înscriind din pasa aceluiași Cody Carlson.

Astfel, „lupii” încheie sezonul regulat al Ligii Erste cu o victorie „de moral”, adunând 82 de puncte (cu 7 puncte în plus față de echipa de pe locul 2 – echipa maghiară FTC-Telekom).

Pentru echipa noastră urmează „playofful” Ligii Erste, urmând să vă anunțăm când se va stabili adversarul din „sferturile de finală”, precum și programul meciurilor.