Am ales „Napoleon Cup”

„Lupii” au decis sa  renunţe la turneul din Slovacia de la Zvolen şi se vor deplasa în Franţa pentru două jocuri tari cu Amiens şi cu Rouen. Competiția se va desfășura între 25 și 27 august.

„Este un turneu de tradiție în Franța. Va fi o competiție extrem de puternică la care vom juca două meciuri foarte bune. Îi cunosc foarte bine pe cei din Amiens, sunt o echipă bună din Franța. The Dragons din Rouen sunt poate cea mai important echip din campionatul Franței din ultimii 25 de ani. Ne așteaptă două jocuri foarte tari din care vom avea foarte multe de învățat. Vom merge acolo cu 2 portari, 7 fundași și 13 sau 14 atacanți. Fiecare va avea șansa de a juca în aceste meciuri de pregătire la care rezultatele nu sunt importante”, a declarat tehnicianul formației brașovene, Martin Lacroix.

„Am primit această invitație din parte celor de la Amiens și am hotărât împreună cu antrenorii să mergem în Franța în detrimental turneului din Slovacia. Mă bucură foarte mult faptul că echipe importante din Europa ne invită la astfel de jocuri amicale. Este important că avem șansa să jucăm împotriva unor adversary de acest gen și cred că băieții au numai de câștigat de pe urma acestor jocuri ”, a declarat și președintele celor de la Corona Brașov, Emilan Cernica.