Antrenorul Levente Elekes, cooptat la Centrul de copii și juniori Corona Brașov

Levente Elekes face parte, începând din acest sezon, din colectivul tehnic al Centrului de copii și juniori de la Corona Brașov. În vârstă de 46 de ani, antrenorul, originar din Miercurea Ciuc, se alătură antrenorilor ce pregătesc sportivii Centrului, conducerea seției de hochei mizând pe experiența sa deosebită la echipele de juniori, după cum ne-a precizat Emilian Cernica președintele secției de hochei de la Corona Brașov :

,,Începând din acest sezon, am reorganizat și tot ce ține de centrul de copii si juniori. Am început prin cooptarea lui Levente Elekes, antrenor cu mare experiență la juniori, care și-a arătat interesul de la lucra la Brașov. Am renunțat la asocierile păguboase din trecut și chiar dacă aparent, am ,,sacrificat” unii dintre sportivii juniori, în sensul că nu am mai putut să formăm echipe la anumite cateogii de vârstă, s-a dovedit că a fost cel puțin până acum, o decizie eficienta, în sensul că nu au mai fost cheltuiți bani inutil, iar categoriile de vârstă rămase au performat.
În sprijinul celor afirmate vin clasificările bune din ultimul timp, respective, locul I in Campionatul National al Romaniei la U20 în sezonul 2017/2018 și calificarile în campionatul Ungariei, grupa A, la U12 și U14 (în fața celorlalte echipe din România), pentru sezonul 2018/2019.

În acest sezon, grupele de vârstă și antrenorii acestora sunt:
– U20 – Marius Trandafir și Fulop Rajmond
– U14 – Kovacs Laszlo / Levente Elekes / Fulop Rajmond
– U12 – Kovacs Laszlo / Levente Elekes / Fulop Rajmond
– U10 – Levente Elekes / Mircea Ciubotaru
– U8 și inițiere – toți antrenorii mentionați anterior.

Astfel, de interes pentru secția noastră, este piramida pe care în următorii 3-4 ani o vom avea completă. Foarte important este că am putut să ajungem cu performanța și la categoriile mici. De acum ne putem axa și mai mult pe juniori, prezența lui Levente Eleke cu siguranță își va pune amprenta prin profesionalismul sau. De-a lungul carierei sale de antrenor, Levente Elekes a activat, printre altele la echipele reprezentative ale României, la U18 și U20. ”