ASC Corona 2010 Brașov – Dunărea Galați 1-5 (0-0; 1-3; 0-2)

Cu acest meci pierdut, Corona Brașov Wolves, a ratat șansa obținerii unui loc în finala Campionatului Național. Corona a avut 37 de șuturi la poartă, Dunărea 20, însă șansa le-a surâs oaspeților. Golurile au fost marcate în ultimele două reprize, prin Csanád Fodor (Corona), iar pentru echipa oaspete au marcat Szabolcs Szőcs, Vitalii Donika (3) și Robert Krajci.
Săptămâna viitoare urmează confruntările din finala mică, împotriva echipei Steaua București, unde cele două echipe se vor lupta pentru medalia de bronz.

„În prima repriză am încercat să forțăm, să marcăm, însă nu am reușit. Avem o echipă care a avut un sezon plin, tinerii au prins experiență, avem în jur de 90 de meciuri, am dat tot ce am putut. Ucrainienii de la Dunărea sunt jucători valoroși, componenți ai Naționalei, și au știut să speculeze toate greșelile noastre. Am fost motivați până la ultimul minut, însă azi nu a fost ziua noastră. Am șutat la poartă, dar portarul lor a prins o seară mare. Felicitări echipei gălățene, va fi o finală mare interesantă, cu două echipe <<rusești>>.
Ne pregătim de finala mică. Avem câțiva accidentați, care sperăm să se recupereze repede. Totodată astăzi a reintrat pe gheață și János Imre cu un joc bun. Mulțumim încă o dată fanilor pentru încurajări și suport. Le înțelegem frustrarea, știm că își doresc ca echipa lor să fie învingătoare, dar în sezonul aceasta atât s-a putut”, a declarat Otto Keresztes, antrenorulul formației brașovene.