ASC Corona 2010 Brașov – Fehérvár AV19 4-11 (1-4, 2-2, 1-5)

Având în vedere faptul că “lupii” au avut programate două meciuri oficiale în aceeași zi, unul în Liga MOL, iar altul în Campionatul Național, în prima partidă, cea cu Fehérvár AV19, au evoluat “copii Brașovului”. Și nu au făcut-o deloc rău, având o atitudine care a impresionat pe toată lumea. Mai mult, au reușit să termine la egalitate, 2-2, repriza a doua. Și, poate cel mai important lucru a fost că Andrei Vasile, cu o zi înainte de a împlini 17 ani, a reușit un hat-trick incredibil. Al patrulea gol al Brașovului a fost reușit de Norbert Fetés. A fost un meci în care Brașovul a arătat că are jucători pe care se poate baza în viitor.

“În primul rând vreau să felicit copii pentru meciul de azi. Au jucat bine, au muncit din greu. Totodată ne pare rău că nu am reușit, din cauza calendarului competițional, sa încheiem Liga MOL acasă în fața suporterilor cu prima echipa, dar totuși ca să terminăm această competiție și să demonstrăm că a fost, este și va fi importantă pentru noi, mâine, în ultima deplasare în Ungaria din acest sezon, mergem cu cei mai buni jucători pe care îi avem la dispoziție și încercăm să mai câștigăm niște puncte. Felicitări lui Vasile Andrei pentru hat-trick-ul reușit în cel de al doilea său meci în Liga MOL,” a declarat Kovács László, antrenorul echipei Corona Brașov.

”A fost un meci bun, sunt fericit că am câștigat aceste trei puncte și pot să spun că acești juniori ai Brașovului m-au uimit. Știam că echipa adversă nu se poate prezenta în cea mai bună formă, însă portarul nu s-a lăsat și și-a făcut treaba foarte bine. Mai mult, m-a impresionat echipa brașoveană cu atitudinea ei și dorința de a lupta până la capăt. Meciurile sunt un pic diferite în această perioadă a sezonului, însă asta este,” a declarat Tyler Dietrich, antrenorul echipei Fehérvár AV19.