Bun venit, Garet Hunt!

Atacantul canadian de 33 de ani Garet Hunt a semnat un contract cu echipa noastră.

Garet este unul dintre cei mai importanți jucători ai ultimului deceniu în liga nord-americană ECHL, evoluând în nu mai puțin de 779 de meciuri în această ligă (la echipele Stockton Thunder, Alaska Aces, Jacksonville IceMen și Wheeling Nailers), realizând 272 de puncte.

Pentru Stockton Thunder a evoluat timp de șapte sezoane (2008-2015), în ultimele trei sezoane fiind căpitanul echipei (iar în ultimul sezon chiar și „antrenor secund-jucător”).

Pentru Stockton Thunder a fost cel mai de succes jucător din istoria francizei, la plecarea de la echipă fiindu-i retras numărul #24.

Din 2015 a evoluat pentru două sezoane tot în ECHL, la echipa Alaska Aces, unde de asemenea a fost numit căpitanul echipei.

Din 2017 a semnat cu Jacksonville IceMen, fiind și acolo căpitanul echipei.

În sezonul 2019/2020 a evoluat în KHL, semnând cu echipa chineză Kunlun Red Star, pentru care a avut 28 de apariții.

Garet Hunt este un lider, un atacant experimentat și foarte energic, care știe să-și folosească forța și „explozia” în momentele cheie.

Cu siguranță că va fi unul dintre cei mai importanți și iubiți jucători ai echipei noastre în următorul sezon, fiind un adevărat „luptător” și un jucător capabil să decidă meciuri importante.

Bun venit, Garet!