Bun venit, Konstantin Chernyuk!

🏒🇷🇺Bun venit, Konstantin Chernyuk!

✅Fundașul rus de 23 de ani Konstantin Chernyuk se va alătura echipei noastre.

✅ Konstantin vine de la echipa rusă Gornyak-UGMK (VHL – Rusia 2), pentru care e evoluat în patru meciuri în acest sezon.

✅După ce – în 2011 – a participat la competiția canadiană Pee-Wee alături de selecționata „Rusia Silver Lions U13”, Konstantin s-a format în SUA, evoluând la echipele U16 și U18 ale clubului
Scranton Knights.

✅Din 2015 a făcut pasul spre liga americană NAHL (evoluând pentru echipa Wichita Falls Wildcats) dar și spre puternica ligă canadiană de tineret OHL (evoluând pentru echipa Kingston Frontenacs).

✅După ce a fost draftat la „KHL Draft” de către HK Sochi (apoi fiind tranzacționat spre clubul SKA St. Petersburg) din 2016 s-a întors în Rusia, evoluând în liga rusă de tineret MHL pentru echipele cluburilor Dinamo St. Petersburg și SKA St. Petersburg.

✅În sezonul 2018/29 a evoluat pentru echipele clubului kazah Torpedo Ust-Kamenogorsk, atât în VHL, MHL cât și în campionatul din Kazahstan.

✅În perioada 2019-2021 a evoluat în VHL pentru echipele Zvezda Moscova și VVS Samara.

✅Este un fundaș masiv, de 196 de cm. și 94 de kg., dornic de afirmare și sperăm să aducă un plus în apărarea echipei noastre