Canadianul Jereme Tendler a semnat cu Corona Brașov

Unul dintre transferurile realizate la echipa de hochei Corona Brașov este canadianul Jereme Tendler.
Jucătorul este atacant, are 34 de ani și a jucat în ultimele trei sezoane la echipa maghiară Ferencvarosi Torna Club, participând la meciurile din Liga Mol și Erste Liga și fiind antrenat de suedezul Kjell G. Lindqvist, care va fi, din sezonul următor, antrenorul Coronei Brașov.

În sezonul trecut, Tendler a înscris 26 de goluri, în cele 44 de meciuri disputate la echipa din capitala Ungariei. Tendler are o statură impozantă, 188 cm și 84 kg, fiind un atacant puternic și abil. În afara Ungariei, Tendler a mai evoluat la echipe din Canada, SUA, Marea Britanie și Germania, cele mai importante ligi internaționale în care a jucat fiind NCAA, EIHL și Erste.

Cu aceasta ocazie, antrenorul principal Greg Lindqvist a declarat: „Faptul ca am reusit sa semnam cu Jeremy este un lucru foarte bun pentru echipa noastra din acest sezon intrucat el este un marcator foarte bun. Orice echipa ar fi bucuroasa sa il aibe in componenta si, pentru mine, este un lucru important ca va aduce acel suflu nou de care aveam nevoie. Jeremy va juca cu numarul 4 si ii uram bun venit in „haita” Coronei.”