Cioburile aduc noroc…oaspetilor

Corona Brasov Wolves – Miskolc 4:5 (1-0, 1-3, 2-1, 0-1) – dupa penalty-uri

Meciul Corona Wolves Brasov – Miskolc, considerat unul din derby-urile sfarsitului de saptamana in Liga Mol, a avut de toate: goluri spectaculoase, incrancenare pe gheata, prelungiri, penalty-uri dar si un mic incident legat de spargerea unui geam, in repriza secunda. Coiburile, care s-au imprastiat pe gheata, au adus noroc echipei oaspete, care s-a impus, insa numai dupa loviturile de departajare.

Corona a inceput bine partida si a condus cu 1-0, prin golul inscris in min 10’27’’ de Martin Saluga. In repriza a doua, oaspetii au marcat de 3 ori, fata de un singur gol inscris de echipa brasoveana, prin Kevin Wehrs, la capatul unui contraatac, cand Corona se afla in inferioritate (min. 37’37’’).

In aceasta repriza, un singur minut a fost necesar, pentru marcarea a trei goluri! Dupa 2 repriza, Miskolc, conducea cu 3-2. Repriza a treia, a avut si ea foarte mult suspans, Bonar reusind egalarea in min. 45’55’’. A urmat un final de meci incandescent, in care Miskolc a preluat, din nou, conducerea, dupa greseala lui Polc iar Molnar a reusit o miraculoasa egalare, cand Greg Lindqvist renuntase la portar si ataca in forta, cu 6 jucatori pe gheata (4-4, min. 59’43’’).

Prelungirile nu au adus nimic nou pe tabela de marcaj, astfel incat, s-a trecut la penalty-uri. In aceasta ultima faza a meciului, oaspetii au ratat o singura data, si au castigat cu 5-4.

Intr-un alt meci disputat duminica seara, in Liga Mol, HSC Miercurea Ciuc a invins Ferencvaros cu 8-3.

In clasament, corona Wolves Brasov, ocupa in continuare primul loc, cu 21 de puncte dar cu 2 meciuri in plus fata de Dab Docler, care are 19 puncte si se afla pe locul 2.

Corona Wolves Brasov va sustine, weekend-ul viitor, o “tripla” in Ungaria, urmand sa se confrunte cu Dab Docler, Miskolc si Ferencvaros.

“Dupa un start mai putin reusit, ne-am revenit. A fost un meci echilibrat, in care echipa mea a evoluat bine. Sunt multumit de felul in care am luptat, pana in ultimul moment. Am asteptat sa castigam, si ma bucur ca am obtinut macar 2 din cele 3 puncte puse in joc.” – Young Travis – antrenor Miskolc

“O mare dezamagire pentru noi, mai ales ca, in repriza a doua, primele 10 minute puteam mari avantajul. Miskolc s-a intarit destul de mult, a reusit sa puna presiunea necesara si astfel, am ratat multe ocazii. Nu pot sa reprosez echipei mele foarte multe greseli, insa, suntem, inca, departe de modul in care ar trebui sa jucam. Il felicit pe Molnar Zsolt pentru cele 2 goluri inscrise la penalty-urile din aceasta seara. Imi sustin, in continuare parerea, avem prea multi atacanti care nu arata, inca, de ce sunt in stare. In acest sezon, fiecare meci este greu, am spus-o la inceputul sezonului si uite ca o repet si acum, dupa atatea meciuri jucate. Cat despre arbitraj…prefer sa nu comentez.” – Greg Lindqvist – antrenor Corona Brasov