Cody Carlson, încă un sezon alături de „lupi”.

„Fundașul de fier” al echipei noastre, canadianul Cody Carlson (29 de ani), a ajuns la o înțelegere cu conducerea clubului și a semnat prelungirea contractului pentru încă un sezon.

Cody a ajuns la Brașov înaintea sezonului 2018/2019 – în primul sezon devenind campion național alături de echipa noastră, marcând și un gol excepțional în finala cu CSM Galați – și va îmbrăca tricoul „galben-albastru” pentru cel de-al treilea sezon consecutiv (cu o scurtă întrerupere sezonul trecut, când a evoluat pentru câteva luni la echipa maghiară UTE).

Fiind un fundaș foarte muncitor și cu o atitudine pozitivă, Cody Carlson a ajuns să fie un jucător foarte apreciat la Brașov.

Pe lângă faptul că este un fundaș foarte sigur și precis, Cody Carlson este și un jucător care ajută ofensiva echipei noastre, marcând multe goluri și oferind multe pase decisive.

Pentru „lupi”, Cody a evoluat în ultimele două sezoane într-un număr de 80 de meciuri în Erste Liga și a realizat un număr de 52 de puncte (8 goluri și 44 de pase decisive).

De asemenea, în campionatul național al României a evoluat într-un număr de 38 de meciuri (realizând un număr de 43 de puncte – 16 goluri și 27 de pase decisive).

Campion național al României alături de „lupi”, Cody se va lupta pentru aceleași obiective și sezonul următor.

Conducerea clubului nostru poartă în continuare negocieri cu jucători foarte valoroși care să completeze lotul „lupilor” pentru sezonul 2020/2021.