Corona, aproape de victorie!

Corona Brasov – Dab Docler 2-3 OT (0-1, 1-1, 1-0, 0-1)

Al doilea meci consecutiv, disputat la o distanta de numai 24 de ore de prima intalnire, de pe Patinoarul Olimpic din Brasov, a opus Coronei Brasov pe invingatoarea editiei trecute a Ligii Mol, valoroasa Dab Docler. A fost un meci extrem de disputat si pasionant, in care jucatorii au patinat excelent iar fazele au fost purtate in mare viteza la cele doua porti. Dab Docler a deschis scorul in min 12’50”, in momentul in care Corona „Wolves” se afla in inferioritate numerica. A fost 1-0 la pauza pentru echipa maghiara.

Repriza secunda a debutat la fel de furtunos, Corona dorind sa restabileasca egalitatea. Ritmul infernal i-a luat prin surprindere si pe arbitri maghiari, care au avut cateva greseli flagrante, in desfasurarea ostilitatilor, in a doua repriza. In min 34’48”, cand Corona „Wolves” era in dubla inferioritate numerica, oaspetii au inscris, din nou, ridicand scorul la 2-0. Spre lauda ei, Corona a inceput o cursa de urmarire si a reusit o incredibila egalare. Primul gol a picat chiar in ultimul minut al celei de-a doua reprize, atunci cand Antal Zsombor a prins un sut din lateral, inscriind un gol fabulos, aplaudat minute in sir de publicul spectator. Egalarea a survenit dupa aproape 2 minute si jumatate de la debutul reprizei a treia, cand fundasul Hietamaki a marcat cu un sut de la distanta, in conditiile superioritatii numerice a echipei brasovene.

Scorul nu s-a mai modificat pana la finalul celor 60 de minute de joc, asa incat a urmat repriza de prelungiri. Dupa doar un minut si 38”, Dab Docler a marcat si a castigat 2 puncte iar Corona a trebuit sa se multumeasca cu 1 punct. De remarcat conditia fizica foarte buna a echipei brasovene, semn ca, pe timpul verii s-a lucrat excelent la acest capitol.

Celelalte rezultate ale zilei, in Liga Mol au fost:

HSC Csíkszereda – UTE 6:1 (1:0, 5:1, 0:0)

Jegesmedvék – Ferencváros 2:6 (1:0, 0:2, 1:4)

„Nu sunt multumit de echipa mea, am castigat si ieri si azi dar in prelungiri, in ambele meciuri. Mi s-a parut un meci echilibrat, ambele echipe puteau castiga, insa portarii au intervenit foarte bine in fazele grele. Pana la urma rezultatul conteaza, bine, totusi, ca am castigat punctele.” – Lundh Stephan antrenor Dab Dolcer

„Azi am jucat mult mai bine decat in meciul de ieri, a fost un meci foarte bun al ambelor echipe. Am avut sansa sa castigam, dupa ce am egalat. In prelungiri, Dab s-a impus dar , la fel de bine, puteam s-o facem si noi. Se vede faptul ca am lucrat mult la conditia fizica a jucatorilor iar Bonar, care a condus antrenamentele fizice din vara, si-a facut treaba la superlativ. Acum mergem in Slovacia si Ungaria pentru trei meciuri, de la care ne propunem sa aducem maximul de puncte. ” – Greg Lindqvist antrenor Corona Brasov