Corona Brasov – Dunarea Galati 6-1 (2-1, 1-0, 3-0)

„Lupii” la un pas de finala

 

Pe gheata Patinoarului Olimpic Brasov, s-a disputat miercuri, al doilea meci al semifinalei Campionatului National, intre Corona Brasov si Dunarea Galati. La fel ca in prima partida, „lupii” si-au vazut de joc si au cautat fazele spectacol si golurile iar galatenii au continuat cu provocarile si antijocul. Si de data aceasta, Corona Brasov Wolves a trecut peste toate problemele de pe gheata si s-a impus, cu un scor mai clar decat marti: 6-1 (2-1, 1-0, 3-0).

Pentru echipa brasoveana au inscris Molnar Zsolt min. 3’44’’, Richard Filip min. 18’58’’, Denis Zabludovsky min. 36’42’’, Roberto Gliga in min. 45’09’’, Ian Mcdonald in min. 45’43’’ si 52’05’’.

In urma acestui scor, Corona Brasov Wolves conduce cu 2-0 la general si mai avem nevoie de o victorie in urmatoarele maxim 3 partide, pentru a ne califica in finala. Seria se muta la Galati, unde se vor disputa meciurile 3 si 4 (daca va fi cazul), sambata si duminica.

„Conducem cu 2-0 la scorul general, insa, intotdeauna ultimul meci care trebuie castigat este si cel mai greu. Sunt fericit de rezultatele ambelor meciuri si abia astept sa mergem la Galati sambata, unde vom si incerca sa terminam cu aceasta semifinala. Va fi un meci greu, cu siguranta si vor fi din nou, la fel de multe duritati, e si normal, asa e in play-off in general. Trebuie sa ne pastram concentrarea si sa jucam acelasi hochei de calitate ca si pana acum fara sa intram in provocarile lor inutile. Galatiul are o echipa buna de jucatori, pacat de modul in care prefera sa isi demonstreze calitatile pe gheata.” – Martin Lacroix, antrenor principal Corona Brasov