Corona Brașov – Dunaújvárosi Acélbikák: 9-2 (3-0, 5-1, 1-1).

După victoria de ieri împotriva echipei DEAC, echipa noastră a reușit un nou joc spectaculos, reușind să învingă una dintre echipele bine cotate ale ligii Erste, echipa maghiară Dunaújvárosi Acélbikák, cu scorul de 9-2.

În prima repriză, care a fost total la discreția echipei noastre, „lupii” au marcat de trei ori prin:
☑️1-0: Nelson Armstrong, cu un șut spectaculos la o superioritate numerică a echipei noastre (asistat de către Logan Stephenson și Cody Fowlie);
☑️2-0: Cody Fowlie, asistat de către Nelson Armstrong și Matyas Biro.
☑️3-0: J.F. Plante, asistat de către Cody Fowlie și Wacey Rabbit.
De asemenea, jucătorii noștri au mai avut faze de poartă spectaculoase, printre care o bară – la un șut de la linia albastră al lui Logan Stephenson.

Repriza a doua a continuat în aceiași notă de dominare totală a echipei noastre, „lupii” reușind să marcheze 5 goluri și să primească unul singur.

☑️4-0: Nelson Armstrong a reușit să finalizeze o nouă superioritate numerică cu un șut superb la colțul scurt (fiind asistat de către Wacey Rabbit și Logan Stephenson).
☑️5-0: Wacey Rabbit a interceptat un puc într-un moment de inferioritate numerică al echipei noastre și a reușit să marcheze.
☑️6-0: Wacey Rabbit a reușit să marcheze din nou, fiind asistat de către J.F. Plante.
☑️7-0: Daniel Trancă a marcat al doilea gol în inferioritate numerică  al echipei noastre, înscriind pe contraatac.
☑️7-1: în minutul 20’07”, oaspeții au reușit să înscrie primul lor gol, profitând de o superioritate numerică.
☑️8-1: J.F. Plante marcat al doilea său gol în acest meci, fiind asistat de către Cody Fowlie și David Szabo.

În repriza a treia, antrenorul echipei noastre a folosit foarte mult liniile 3 și 4 și astfel meciul s-a mai echilibrat, fiecare echipă marcând câte un gol.

☑️Cody Fowlie a marcat pentru 9-1 (asistat de către Wacey Rabbit și Logan Stephenson) iar oaspeții au reușit să marcheze în ultimul minut de joc al doilea lor gol în acest meci.

Dintre jucătorii echipei noastre, cele mai multe puncte au fost reușite de către Cody Fowlie: 5 puncte: două goluri și trei pase de gol iar Wacey Rabbit a reușit și el patru puncte (2+2).

Cu ocazia acestei victorii, echipa noastră a urcat pe locul 3 în clasamentul Ligii Erste reușind să depășească în clasament chiar adversarii din această seară.

Următorul meci va avea loc luni, de la 18:30, la Brașov deplasându-se echipa SC Miercurea Ciuc, pentru un „derby de 6 puncte” care va conta atât în Liga Erste cât și în Campionatul Național al României.