Corona Brașov, la egalitate cu Ujepsti, după primele două partide din sferturile de finală ale Erste Liga

Hocheiștii de la Corona Brașov au debutat cu dreptul în playoff-ul Erste Liga, obținând o prețioasă victorie în Ungaria, cu UTE. A fost prima partidă din seria celor maxim 7, în sferturile de finală ale competiției. Scor 4-1 (1-1, 1-0, 2-0) pentru Corona Brașov, pentru care au înscris M. Biro, B. Walls (2) și Z. Peter. Prima linie a ,,lupilor” a avut următoarea configurație : Polc – Filip, Yemelianenko – Walls, MacMillan, Gliga. De remarcat evoluția fosrte bună a liniei a patra, din care au făcut parte și M. Biro și Z. Peter, autori a două goluri.

În al doilea meci, disputat joi tot în Ungaria, Corona Brașov a pierdut greu, după repriza de prelungiri, la finalul timpului regulamentar scorul fiind egal, 1-1. Golul echipei brașovene a fost înscris în repriza a treia, de Walls (min.55,10). În prelungiri, Ujpesti a marcat în minutul 5,39, gazdele impunându-se, cu 2-1 (1-0, 0-0, 0-1, 1-0).
După primele două partide din Ungaria, scorul este egal, 1-1. Seria din sferturile de finală se mută la Brașov, următoarele două meciuri fiind programate la Patinoarul Olimpic, duminică și luni (ambele partide de la ora 18,30).