Corona Brasov – UTE 4-1 (1-0, 1-0, 2-1)

Corona Brasov Wolves a reusit sa treaca de valoroasa UTE intr-un meci disputat pe gheata proprie si contand pentru Liga Mol. “Lupii” si-au luat astfel revansa dupa 2 meciuri mai putin favorabile si au jucat mult mai bine, cu suturi numeroase la poarta, lucru care a inclinat balanta in favoarea lor. Primele 2 goluri au fost inscrise de Tomas Klempa, urmat de Molnar Zsolt si Mihaly Arpad. Oaspetii au marcat in ultimele 2 minute, cand deja partida era jucata. Pentru “lupi” urmeaza la sfarsitul saptamanii 3 meciuri, in tot atatea zile:

– vineri si sambata, de la ora 18.30 cu Dunarea Galati

– duminica cu Miskolc, de la ora 18.30

“Aici in Brasov, de fiecare data este dificil sa joci, sunt o echipa buna si au multi jucatori valorosi. Trebuie sa fim mult mai eficienti in fata portii. Portarul lor a avut un meci foarte bun in aceasta seara iar Brasovul, ca tehnica, a mizat pe simplitate si eficienta. Sunt suparat ca nu am reusit sa jucam ca o echipa unita, lucru care ne-a adus infrangerea. Ei au fost mai buni in aceasta seara si pentru asta trebuie felicitati.” – Baroti Zsolt – antrenor second UTE

“Astazi am facut un meci bun in inferioritate, UTE este o echipa puternica si au reusit sa ne invinga la primul meci disputat impreuna dar, intre timp, ne-am imbunatatit tehnica si am reusit sa le blocam suturile spre poarta. Am jucat un meci mult mai simplu dar mai eficient cat timp am fost 5 contra 5 si asta ne-a adus victoria. Nu a fost un meci usor, ne-a luat ceva timp pana am reusit sa inscriem primul gol dar sunt satisfacut de cum am jucat. Acum ramane sa ne pregatim pentru weekendul ce ne asteapta.” – Martin Lacroix – antrenor principal Corona Wolves.