Corona Brasov – UTE 5-3 (0-1, 2-0, 3-2)

Corona Brasov Wolves a avut de infruntat, acasa, una dintre favoritele Ligii Mol, echipa clasata pe locul 2, UTE. A rezultat un meci de mare angajament, de excelenta factura tehnica, cu faze derulate in viteza, la ambele porti. “Lupii”, au facut probabil cele mai bune reprize de acasa, din acest sezon, a doua si a treia, supunandu-si adversara la un forcing necontenit, cu faze purtate in viteza si cu suturi necrutatoare.

Dupa prima repriza, incheiata cu 1-0 in favoarea oaspetilor, Corona Brasov Wolves si-a dat drumul la joc si a castigat a doua repriza de o maniera impresionanta, intorcand rezultatul: 2-1, prin reusitele lui Klempa in minutul 24 si Mihaly in minutul 27’36’’. Repriza a treia a fost bogata in goluri si a revenit, de asemenea, echipei brasovene, care a inscris prin Otto Biro in minutul 44’51’’, Klempa in minutul 49’42’’ si Ian Mcdonald, in poarta goala, cu 53 de secunde inainte de final. Sunt trei puncte mari in contul “lupilor”, ocupand in continuare locul 4 in clasament cu 52 de puncte.

“A fost un meci bun in aceasta seara, trebuie sa imi felicit echipa pentru daruirea cu care a jucat pe gheata, in toate cele trei reprize. Al treilea gol pe care l-am primit a fost momentul cheie in care am pierdut controlul meciului si nu am mai putut reveni. Corona are jucatori foarte buni, talentati si bine pregatiti si, din pacate, ne-a interrupt sirul victoriilor pe care le-am inregistrat pana acum.” – Szilassy Zoltan, antrenor principal UTE

 

“In primul rand trebuie sa ii felicit pe cei de la UTE pentru seria victoriilor pe care au avut-o, in acest moment, din punctul meu de vedere, este cea mai buna echipa a Ligii Mol. Asteptam sa avem un meci greu si foarte bun de hochei si asta am si avut, aproape ca un meci de play-off. Am avut atmosfera necesara, viteza necesara, intensitatea, totul a fost foarte bine in aceasta seara. A fost un meci bun si curat iar cele trei puncte castigate sunt foarte bune pentru noi, in acest moment.” – Martin Lacroix, antrenor principal Corona Brasov

 

Urmatorul meci al nostru, se va derula marti, 13 decembrie de la ora 18.30, in compania echipei Ferencvaros. In cadrul acestui meci, se va desfasura a cincea editie a evenimentului “De Sarbatori, daruieste un zambet!”, in cadrul caruia se vor arunca jucariile de plus pe gheata patinoarului, DOAR la primul gol inscris de Corona Brasov Wolves. Detalii pe pagina de facebook Corona Brasov Wolves.

wolves-ute wolves-ute2 wolves-ute3