Corona Brașov va debuta în noul sezon al Campionatului Național

În data de 11 septembrie, Corona Brașov va debuta în noul sezon al Campionatului Național al României, disputând pe Patinoarul Olimpic Brașov – începând cu ora 18:30 – un meci (considerat „în deplasare”) împotriva echipei Sportul Studențesc.

A doua zi, pe 12 septembrie, începând cu ora 11:00, este programat al doilea meci al acestei prime „duble” din Campionatul Național în compania Sportului Studențesc.

Pe 13 septembrie, la ora 18:30, echipa noastră debutează în fața propriilor fani și în Erste Liga, având programat meciul inaugural în această competiție în compania echipei Schiller-Vasas HK.

Totuși, fanii sunt rugați să sosească la Patinoarul Olimpic Brașov în data de 13 septembrie începând cu ora 18:00, pentru prezentarea oficială a lotului și o surpriză cu adevărat special care îi va încânta cu siguranță.

Pe data de 15 septembrie, este programată prima deplasare a sezonului, la Miercurea Ciuc, pentru „derby-ul” cu echipa locală, meci care va conta atât în Erste Liga cât și în Campionatul Național al României.