Corona Brasov Wolves 2 – 5 UTE (1:1, 1:4, 0:0)

“Lupii” Brasovului traverseaza o totala lipsa de forma, lucru evident si in meciul de pe teren propriu, cu Ujpesti TE Budapest, pe care l-au pierdut cu 5-2. Dupa o prima repriza incheiata la egalitate, 1-1, brasovenii au cedat, incredibil, cu 4-1, in partea a doua. Cum in ultima treime nu s-a mai inscris, echipa maghiara a plecat acasa cu 3 puncte mari, obtinute nesperat la Brasov.

„Brasovul are o echipa buna, prin urmare de fiecare data cand venim aici ne asteptam la meciuri grele. Sa joci dupa atatia kilometri parcursi este foarte greu insa am reusit sa fructificam superioritatile si sa castigam. Am avut o prima repriza greoaie, a doua repriza a decurs mai bine, iar in a treia am controlat meciul. Speram sa castigam si maine”, a precizat Szilassy Zoltan, antrenorul principal UTE.

“Fiecare jucator este responsabil pentru ceea ce se intampla pe gheata. Acesta nu este un sport individual, ci un joc de echipa unde nu conteaza de unde vii sau la ce echipa ai jucat inainte, conteaza doar scopul comun al echipei. Avem echipament, ne pregatim, ne antrenam si totusi au loc si astfel de meciuri. Vom incerca sa reorganizam echipa si sa abordam o alta tactica. In ceea ce priveste problema meciurilor suprapuse, este o lipsa de respect fata de club. Cum se face ca la unele cluburi exista intelegere si la altele nu? Este si acesta un factor demotivant atat pentru mine cat si pentru echipa, sa jucam un numar atat de mare de meciuri, majoritatea in acelasi timp si fara timp de recuperare…in astfel de conditii este nevoie de miracole”, a declarat Otto Keresztes, antrenorul principal al echipei Corona Brasov Wolves.