Corona Braşov Wolves a avut câştig de cauză la apel

După cum v-am informat, presedintele echipei de hochei Corona Braşov Wolves, Emilian Cernica, a înaintat un apel către Liga Mol, după meciul 1 (Mol 224) de la Debrecen, invocând nerespectarea regulamentului competiţiei. Concret, regulamentul stipulează că întârzierea brigăzii de arbitri la o partidă, cu mai mult de 30 de minute, poate duce la rejucarea meciului respectiv, ceea ce s-a întâmplat la meciul de la Debrecen. Apelul a fost judecat şi echipei braşovene i s-a dat câştig de cauză, respectiv rejucarea primului meci din playoff, cu Debrecen.

,,Mă bucur că s-a făcut dreptate şi că regulamentul competiţiei este respectat. Mulţumesc conducerii Ligii Mol pentru obiectivitate şi sper ca de acum încolo să nu mai avem parte de astfel de lucruri. Sperăm să ne impunem în următoarele două partide de acasă, cu Debrecen, sâmbătă şi duminică”, a spus Emilian Cernica, preşedintele secţiei de hochei Corona Braşov.

Ca urmare, rezultatul primului meci Debreceni -Corona a fost anulat, iar echipa braşoveană, care s-a impus, cu 5-2, în a doua partidă, conduce la general cu 1-0. Primul meci din playoff, de la Debrecen se va rejuca în 21 februarie, iar în 22 februarie se va disputa, conform programării, partida a cincea dintre cele două echipe, tot la Debrecen.