Corona Braşov Wolves a câştigat două meciuri amicale cu echipa campioană en titre, Dunărea Galaţi, la ea acasă!

,,Lupii” Braşovului au susţinut la acest sfârşit de săptămână două partide amicale, ambele cu Dunărea  Galaţi, pe gheaţa campioanei en titre. În ambele meciuri, victoria a revenit Coronei Wolves Braşov.

 

Mai detaşată a fost victoria din primul meci, de vineri, când Corona Braşov Wolves s-a impus cu 5-1(0-0, 2-1, 3-0), golurile ,,lupilor” fiind înscrise de, Ian Mcdonald (2), Peter Zsolt, Tomas Klempa şi Nagy Csaba.

 

Mult mai echilibrat a fost al doilea joc, încheiat după loviturile de departajare. La finalul timpului regulamentar, scorul a fost egal, 3-3 (2-1, 0-2, 1-0), reuşitele echipei braşovene fiind semnate de Zabludovsky, Klempa şi Levente Zsok. La loviturile de penalty, golul victorie al ,,lupilor” a fost marcat de Ian Mcdonald, astfel încât Corona se impune cu 4-3.

 

Acum, echipa lui Martin Lacroix va intra în linia dreaptă a pregătirilor, în vederea debutului sezonului internaţional, la finalul săptămânii viitoare, când ,,lupii” vor evolua pe gheaţa nou admisei în Liga Mol, HK Belgrad.