Corona Brașov Wolves a pierdut la Gheorgheni

,,Lupii”au disputat duminică al cincelea meci în actuala ediție a Campionatului Național.

Echipa Brașovului a jucat la Gheorghieni, în fața formației locale, ACSH Gheorgheni, care s-a impus cu 3-2 (1-0, 0-1, 2-1). Golurile echipei noastre au fost inscrise de Tendler (min. 20’14”) și Lidhammar (min. 59’45”).

Greg Lindqvist, antrenorul principal al „lupilor” este convins ca: ” Nu poti castiga un meci de hochei din boxa de penalizare iar in meciul de ieri, echipa noastra a avut nu mai putin de 11 minute de penalizare in prima repriza. Acest lucru a distrus practic cursivitatea meciului si oricat efort am depus ulterior, nu am reusit sa revenim in meci. Pentru mine, exista si o parte buna, in sensul ca acum stiu ce avem de imbunatatit si ce decizii trebuie sa iau in meciurile urmatoare cu Gheorgheniul.”

Următorul meci al echipei noastre în Campionatul National este programat în 24 septembrie, tot în deplasare, cu SC Miercurea Ciuc. Până atunci, Corona Brașov Wolves va debuta în ediția 2018-2019 a Erste Liga, în 14 septembrie, cu trei meciuri în Austria și Ungaria. Primul meci din Erste Liga disputat in Patinoarul Olimpic Brasov, va fi in 21 septembrie in compania echipei DEAC, de la ora 18.30.