Corona Braşov Wolves a transferat un ,,centru” de peste Ocean

Aşa cum a promis, conducerea echipei de hochei Corona Braşov Wolves a reuşit să acopere un gol în atacul ,,lupilor”, cooptând un ,,centru” adevărat: Bryan McGregor. Hocheistul, care va sosi azi la Braşov, are dublă cetăţenie: canadiană şi britanică. McGregor are 32 de ani, 94 de kg şi 1,84m şi a jucat ultima dată în Slovacia, la echipa Zvolen. De asemenea, are multe meciuri în EBEL, la Sapa Székesfehérvár, la HC Innsbruck dar şi în AHL sau ECHL. A mai evoluat în puternicele campionate din Polonia şi Cehia.

,,Ne bucurăm că am reuşit această achiziţie importantă. Este un jucător foarte valoros, care va aduce un plus atacului nostru, având simţul golului”, a spus Emilian Cernica, preşedintele secţiei de hochei de la Corona Braşov.

După toate probabilităţile, Bryan McGregor va debuta în echipa Braşovului în meciul din 10 decembrie, pe care ,,lupii” îl vor susţine acasă, cu UTE. În acest moment, în lotul echipei braşovene sunt doi jucători canadieni, Ian McDonald şi Bryan McGregor, cărora li se adaugă antrenorul principal, tot canadian, Martin Lacroix.

În această săptămână, conducerea echipei Corona Braşov Wolves şi-a propus să mai aducă un jucător la Braşov, un fundaş, care va veni tot de peste Ocean şi care va suplini plecarea lui Rory Rawlyk.