Corona Brașov Wolves , două victorii cu Steaua

,,Lupii au cștigat două meciuri, pe patinoarul din Cârța, contra Stelei, contând pentru Campionatul Național. În prima partidă, Corona Brașov Wolves s-a impus cu 7-3 (3-1, 2-2, 2-0), prin golurile marcate de Csanad Fodor, Bryan McGregor, Daniel Trancă, Matyas Biro, Gergo Biro și Levente Zsok.

În al doilea meci, ,,lupii” s-au impus cu 3-2 (1-1, 0-0, 1-1, 1-0), golurile fiind înscrise de Matyas Biro (2) și Tomas Klempa, cu golul decisiv din preungiri.  În acest meci a jucat și proaspăt transferatul Garrett Clarke, suspendat în prima partidă.

 

În clasamentul sezonului regulat al Campionatului Național, Corona Brașov Wolves conduce detașat, cu 58 de puncte, urmată de Sport Club Miercurea Ciuc, Progym Gheorgheni, ambele cu 38 p și Dunărea Galați, cu 35 p. 

 

,,Au fost două meciuri fără importanță în clasamentul Campionatului Național dar pe care noi le-am folosit pentru a ne antrena și a pregăti, în vederea următoarelor partide. Echipa Steaua, frustrată că nu prinde play-offul Campionatului Național a jucat agresiv, iar portarul ei, Catrinoi, a prins o zi foarte bună. Ca de obicei și de această dată arbitrajul a fost slăbuț, iar în al doilea meci am avut un gol nevalidat, după ce pucul a trecut prin plasa ruptă a porții adverse, ceea ce arbitrul Csomortany nu a observat”, a declarat Emilian Cernica, președintele secției de hochei de la Corona Brașov.

 

Următorul meci al Coronei va fi sâmbătă, 14 ianuarie (ora 18,30), acasă, cu Dunărea Galați, în Campionatul Național și luni, 16 ianuarie (ora 18,30), acasă, cu MAC Budapesta, în Liga Mol.