Corona Brasov Wolves – Dunaujvaros Acelbikak 4-1 (1-0, 1-0, 2-1)

Meciul dintre Corona Brasov Wolves si Dunaujvaros a adus multa lume in tribunele Patinoarului Olimpic Brasov. Spectatorii au vizionat un meci frumos, in care Corona a fost cea mai buna si a reusit sa se impuna autoritar.

Primul gol a fost inscris de Molnar Zsombor in min. 15’19’’, moment in care spectatorii au aruncat pe gheata cu sute de jucarii de plus in cadrul evenimentului “De Sarbatori, daruieste un zambet”, organizat in fiecare an in preajma Craciunului si ajuns la editia nr. 7.

Situatia s-a pastrat si in repriza a doua, cand a fost inscris un singur gol, de catre Corona prin Lidhammar in min. 39’44’’. Si repriza a treia a inceput in nota de dominare clara a gazdelor, “lupii” reusind sa se desprinda la 3-0, datorita reusitei lui Levente Zsok (min. 50’52’’).
Apoi, echipa maghiara a inscris unicul gol al ei, in minutul 54’15’’, insa nu a fost suficient sa ameninte victoria echipei gazda din moment ce Peter Balazs a fixat scorul final in minutul 58’04’’: 4-1.

Pentru Corona a fost ultimul meci din acest an in Erste Liga, acolo unde se afla pe locul 3 in clasament. Hocheistii Brasovului isi vor continua insa meciurile din campionatul national, urmand sa intalneasca pe gheata proprie echipa din Miercurea Ciuc, in 13 decembrie ora 18.30.