Corona Brasov Wolves – Dunaujvarosi 3-1 (0-0, 3-0, 0-1)

„Lupii” si-au asigurat victoria in 4 minute: Corona Brasov – Dunaujvaros 3-1 (0-0, 3-0, 0-1). Dupa dusul rece din meciul cu UTE, „lupii” s-au mobilizat in a doua partida a weekendului din Erste Liga, contra formatiei Dunaujvaros. A rezultat un meci cu incrancenare maxima, in care echipa noastra a incercat si, pana la urma a reusit, sa schimbe impresia din partida anterioara.

Dupa o prima repriza echilibrata si tensionata, in acelasi timp, in a doua parte a meciului, „lupii” au rezolvat problema invingatoarei, in numai 4 minute, cand au reusit sa inscrie de trei ori prin Richard Filip (min. 34’41’’), Biro Matyas (36’09’’) si Roberto Gliga (min. 38’56’’). In repriza a treia, spectatorii au asistat, din nou, la un joc echilibrat, perturbat doar de golul oaspetilor, inscris cu 45 de secunde inainte de final.

Rezultat final 3-1 pentru Corona Brasov, care acumuleaza sapte puncte in Erste Liga. Urmatoarea intalnire a spectatorilor cu meciurile din aceasta competitie va fi weekendul viitor, vineri si sambata, de la ora 18.30.

„Cred ca am jucat bine in aceasta seara, am avut multe ocazii de a inscrie dar, din nefericire, pucul nu a vrut sa intre in poarta si sa ne asigure o victorie. Am avut o perioada de cadere in repriza a doua, moment in care Brasovul a inscris trei goluri si apoi nu am mai reusit sa intoarcem rezultatul in favoarea noastra. In hochei, daca nu inscrii, nu poti sa castigi. In aceasta seara, portarul Brasovului a facut diferenta si i-a ajutat sa isi asigure victoria.” – Musial David, antrenor principal Dunaujvaros

„In aceasta seara trebuia sa castigam intrucat nu ne doream sa repetam istoria din ultimele meciuri. Am facut tot posibilul sa jucam cat mai simplu si cat mai concentrati sa inscriem goluri si am obtinut victoria mult sperata. Portarul nostru, Toke, a avut multe faze in care a reusit sa ne tina in meci si ne-a ajutat sa castigam. Aveam nevoie de aceste trei puncte si suntem fericiti ca am castigat. ” – Martin Lacroix, antrenor principal Corona Brasov