Corona Brasov Wolves – Dunaujvarosi Acelbikak 1- 4 (1-1, 0-1, 0-2)

Meciul dintre Corona Brasov si Dunaujvaros a generat un spectacol sportiv agreabil, cu faze derulate in viteza la o poarta si cealalta. In prima repriza jocul a fost dinamic, spectaculos inscriindu-se doua goluri.

In min. 17’15’’ au inscris oaspetii, insa, dupa numai 45 de secunde, nou-venitul in tabara „lupilor”, Olander, a prins un sut puternic de la distanta si a egalat. In partea a doua a meciului, „lupii” au dominat, insa Dunaujvaros a inscris dupa numai 1 minut si 12’’, golul cu care a condus pe tabela de marcaj.

In continuare, echipa brasoveana s-a straduit, a atacat cu toate puterile insa pucul nu a intrat in plasa. In multe situatii, nesansa a fost de partea brasovenilor iar paradele portarului advers au oprit goluri ca si inscrise.

Scenariul s-a repetat si in repriza a treia, cu un gol inscris foarte repede de oaspeti (min. 41’16’’). A fost cea mai buna repriza a echipei brasovene, insa pucurile au ocolit, de fiecare data, poarta oaspetilor.

In final, Dunaujvaros a inscris in poarta goala, in momentul in care „lupii” se aflau in atac, astfel incat scorul a fost 1-4, mult prea sever fata de evolutia jocului de pe gheata.

Duminica, 3 decembrie, de la ora 18.30, Corona Brasov va juca din nou acasa cu UTE.