Corona Brasov Wolves – Dunauvarosi 1-4 (0-0, 1-1, 0-3)

“Halloween cu Siko”

De Halloween, la Brasov, cei care au iesit in evidenta, la modul negativ insa, au fost arbitrii meciului Corona Brasov Wolves – Dunauvarosi. Partida s-a incheiat cu victoria echipei maghiare, cu 4-1, toate golurile fiind inscrise in superioritate numerica.

Arbitrul Siko Levente a dictat eliminari, dupa un regulament numai de el stiut, viciind rezultatul, din moment ce golurile oaspetilor au fost inscrise doar in powerplay-uri. Unica reusita a echipei brasovene a apartinut lui Mihaly Arpad, in minutul 39’55’’. De remarcat si ca, Ian Mcdonald, a ratat in repriza a doua, un sut de penalitate, la scorul de 0-0.

Pentru ‘’lupi’’ urmeaza o pauza competitionala de 2 saptamani, dupa care va urma o noua partida acasa, cu DVTK in 13 noiembrie, de la ora 18.30.

“In aceasta seara nu am avut un meci usor dar totusi echipele pareau a fi de valoare apropiata, pana cand superioritatile numerice au decis meciul. Dunauvarosi a detinut controlul dupa al doilea gol iar despre ultimul nici nu avem ce sa comentam, a fost in poarta goala. Am avut multe sanse de a marca dar am luat trei goluri in inferioritate si asta a decis meciul. Am avut sanse sa castigam dar am platit pretul penalizarilor.” – Martin Lacroix, antrenor principal Corona Brasov

 

“Cred ca a fost un meci foarte bun pentru fani, ambele echipe au jucat bine. Brasov are o echipa buna si ii vad in finala Ligii Mol dupa ce vor fi inchis lista transferurilor. Ne bucuram de aceasta victorie. Insa, parerea mea personala este ca, acest sport este doar despre jucatori iar arbitrajul nu ar trebui sa se implice atat de mult in jocul lor, hocheiul este despre jucatori, repet, nu despre antrenori sau arbitri.” – Lee Gilbert, antrenor principal Dunauvarosi