Corona Brașov “Wolves” este gata pentru noul sezon!

La sfârșitul acestei săptămâni, debutează sezonul 2016-2017 al Ligii Mol. Echipa brașoveană Corona “Wolves” va intra în competiție sâmbătă, 10 septembrie, cu un meci pe gheața nou admisei în competiție, HK Belgrad. Înainte de viitorul sezon, intern și internațional, staff-ul și căpitanul echipei, în persoană lui Mihaly Arpad, au oferit declarații:

Emilian Cernica, președintele secției de hochei: “Vom începe în forță, cu 3 meciuri în 4 zile, primul fiind la Belgrad, sâmbătă seară, cu o echipă necunoscută pentru noi. Avantajul este că antrenorul va putea urmări în acțiune această echipă, vineri, în meciul cu HSC Miercurea Ciuc. Avem așteptări mari de la acest sezon, pentru că avem un lot foarte bun și un antrenor pe masura. Vom începe însă, fără 3 jucători importanți, Patrik Polc, Zabludovski și Yemelianenco, care momentan sunt în așteptarea dobândirii cetățeniei române și pe care nu i-am înscris în lista stranierilor pentru Liga Mol. Sperăm că, în maxim 2 săptămâni, să între și ei în competitie ca și jucători autohtoni. Vom avea un sezon încărcat, întrucât se interpun și meciurile din Campionatul intern.

Din fericire, nu se va mai întâmpla că și până acum, suprapuneri ale meciurilor, însă, chiar și așa, pauzele de recuperare între meciuri sunt foarte scurte. Sunt convins că acest lucru nu va crea mari impedimente, pentru că în echipă noastră sunt jucători profesioniști, care s-au pregătit foarte bine vară trecută și care vor fi în stare să joace în ritmul impus de cele 2 competiții. Obiectivul nostru principal rămâne atragerea publicului în patinoar, așa cum se întâmplă în urmă cu 2-3 ani și asta nu vom putea face decât jucând spectaculos și îmbinând spectacolul de pe gheață cu cel din tribune.”

Martin Lacroix, antrenorul principal al echipei, se declară perfect mulțumit de alegerea sa de a veni la Brașov și speră la un parcurs foarte bun al echipei, pe măsură așteptărilor suporterilor brașoveni.”Sunt la momentul în care voi descoperi această competiție, a Ligii Mol, odată cu startul noului sezon. Nu cunosc încă echipele pe care le vom întâlni în următoarele 3 meciuri însă voi vedea în acțiune echipa Belgradului, mâine. Nu știm exact la ce să ne așteptăm de la echipele adverse, dar noi ne bazăm pe echipă noastră și pe valoarea jucătorilor. Nu vreau să fac nicio supoziție, vom lua fiecare meci așa cum urmează, și sunt sigur că vom evolua gradual câștigând experiență, ca echipă, odată cu fiecare meci. Scopul nostru rămâne calificarea în playoff-ul Ligii Mol, de acolo înainte vom vedea ce rezultate obținem. Ne bazăm pe 4 linii valoroase și o a cincea în formare.”

Mihaly Arpad, cel care a fost desemnat, din nou, căpitanul echipei susține că “echipa este nerăbdătoare să înceapă meciurile după 4 luni de pregătiri intense dar și recuperare psihică după ultimul sezon. Fiecare dintre noi descoperă acum, cu adevărat, nouă formulă a echipei pentru acest sezon. De asemenea, suntem nerăbdători să vedem și potențialul celorlalte echipe ale Ligii, despre care tot auzim diverse informații. Atmosfera din vestiar este foarte bună, avem un grup bun și un staff pe măsură.”

img_2845

 

 

Programul echipei în această deplasare este următorul:

 

  1.  Sâmbătă, 10 septembrie, oră 17.30 (locală) – HK Belgrad – Corona Brașov
  2.  Luni,  12 septembrie, oră 18.00 (locală)-Ferencvárosi TC – Corona Brașov
  3.  Marți, 13 septembrie, oră 18.00 (locală) – UTE – Corona Brașov

Săptămâna viitoare, la întoarcerea din deplasare, vom începe meciurile din Campionatul National, astfel:

  1. Joi si vineri, 15 si 16 septembrie, in deplasare cu Progym Gheorgheni, de la ora 18.30
  2. Sambata (ora 18.30) si duminica (ora 11.30), 17 si 18 septembrie, pe Pationarul Olimpic Brasov, cu Sportul Studentesc.