Corona Brasov Wolves – Fehervar Titanok 2-4 (0-0, 2-2, 0-2)

Pe gheata Patinoarului Olimpic Brasov, Corona si Fehervar au jucat un meci spectaculos in Liga Mol. Dupa o prima repriza fara gol, cele doua combatante s-au dezlantuit in repriza a doua, cand “lupii” au condus de 2 ori dar au fost egalati la scurt timp dupa ce au savurat bucuria golurilor. Dupa a doua parte a intalnirii, scorul a fost egal, 2-2.

Repriza a treia a fost una de cosmar pentru echipa brasoveana, care s-a vazut condusa cu 3-2, iar spre final oaspetii au mai inscris inca o data, pentru a treia oara consecutiv. Scor final 2-4 si pentru “lupi” urmeaza un alt duel in Liga Mol, duminica, cu Dunauvarosi, de la ora 18.30.

“A fost un meci bun de hochei, care, in sfarsit nu a fost decis de numarul mari de penalizari si chiar ne bucuram ca am putut juca neintrerupt. Am ajuns aici stiind ca vom intalni una dintre cele mai bune echipe din Liga Mol, tocmai de aceea le-am spus jucatorilor mei ca este foarte importanta apararea. Portarul nostru a facut un meci bun in aceasta seara si ii multumim pentru asta. Momentan suntem in “carti” pentru playoff si dorim sa ne mentinem in aceasta pozitie.” – Hegyi Adam, antrenor second Fehervari Titanok

“Pentru noi acest meci era unul din care ne doream sa obtinem cele trei puncte dar acum avem dovada ca toate meciurile din acest sezon al Ligii Mol sunt imprevizibile. Fehervari este o echipa buna, portarul lor a facut un meci bun si, din pacate, nu am putut sa marcam mai mult decat ei. Au meritat sa castige acest meci si noi am avut multe sanse de a inscrie dar nu am reusit. Este un sezon lung, am castigat multe meciuri la rand si presiunea este mare, intrucat se asteapta ca noi sa castigam toate meciurile, mai ales pe cele de acasa. Uite ca nu a fost asa astazi. A fost ca un dus rece care e menit sa ne ambitioneze sa continuam sa luptam. In acest weekend mai avem inca 3 meciuri, doua in Campionatul National si unul in Liga Mol, duminica.” – Martin Lacroix, antrenor principal Corona Brasov Wolves

Vineri, de la 18.30 si sambata, de la ora 11.30, Corona Brasov o va intalni pe Sportul Studentesc, in doua meciuri ce vor conta pentru Campionatul National, unde Corona se afla in prezent pe locul I.