Corona Brasov Wolves – Fehervari Titanok 3-2 (2-0, 0-0, 1-2)

Meci intens pe gheata Patinoarului Olimpic, intre Corona Brasov si Fehervari Titanok, in cadrul Erste Liga. A rezultat un meci dinamic, spectaculos, cu ocazii de ambele parti dar mai mult la poarta oaspetilor. Scorul a fost deschis foarte repede de „lupi”, in min. 1’11’’ cand a inscris Knyazev, dupa care, Walls a majorat avantajul gazdelor, 2-0 in min. 2’58’’.

Repriza a doua a fost fara goluri, insa s-a jucat in acelasi ritm atractiv pentru publicul care a venit sa asiste la un meci de calitate si a aplaudat fazele spectacol. In repriza a treia „lupii” au inscris din nou, dupa modelul primei parti, adica foarte rapid, prin Tranca in min. 41’01’’. Oaspetii nu s-au impacat cu scorul de pe tabela, adica 3-0 pentru Corona si au reusit sa reduca din handicap in min. 46’29’’. A urmat o perioada de joc foarte spectaculoasa iar cu 1 min si 30’’ inainte de finalul reprizei a treia, Fehervar a marcat din nou, intretinand suspansul partidei. In ultimele secunde, „lupii” s-au aparat foarte bine, chiar daca oaspetii scosesera portarul, astfel incat si-au trecut in cont o victorie muncita: 3-2.

„Am inceput meciul foarte bine si am reusit sa ii surprindem pe adversari cu doua goluri inscrise repede. In a doua si a treia repriza, ritmul nostru de joc s-a adaptat adversarilor si am jucat atat de bine incat sa castigam cele trei puncte puse in joc. Echipa noastra incepe sa joace din ce in ce mai inchegat si sper sa continuam trendul ascendent pe care suntem momentan astfel incat sa ne asiguram pozitiile in ambele playoff-uri, atat in Campionatul intern cat si in Erste Liga. Mai avem mult de munca dar ne bucura faptul ca fanii nostri au reinceput sa vina in patinoar si sa ne sustina in meciurile disputate, in aceasta seara le-am simtit incurajarile din tribune. Suntem la a 12-a victorie la rand si trebuie sa continuam in acest mod iar pentru ca in urmatoarea perioada programul nostru va fi atat de incarcat, vom avea, prin rotatie, o serie de jucatori pe care ii vom odihni astfel incat in play-off sa putem juca in formula completa.” – Hunor Strenk, antrenor secund Corona Brasov Wolves

Pentru echipa noastra urmeaza miercuri, 7 februarie ora 18.30 meciul cu Ferencvaros si vineri, 9 februarie ora 18.30 partida cu SC Miercurea Ciuc, ultimele de pe teren propriu, inainte de sferturile de finala ale Erste Liga.