Corona Brasov Wolves – Fehervari Titanok 3-2 SO (0-1, 1-0, 1-1, 0-0, 1-0)

Meciul dintre Corona Brasov Wolves si Fehervari Titanok a inceput cu un dus rece pentru „lupi” care au incasat primul gol in min. 6’56’’ (0-1).
Chiar daca s-au straduit si au atacat pana la finalul primei reprize, „lupii” nu au reusit sa reechilibreze balanta scorului.
Acest lucru s-a intamplat in partea a doua a meciului, cand Dorofeev a reusit sa inscrie in superioritate: 1-1, minutul 29’51’’.

Repriza a treia a fost echilibrata, cu doua goluri. Primul a apartinut oaspetilor, care au marcat in min. 41’41’’ dupa care, Tendler a reusit egalarea, pentru a doua oara in aceasta partida: 2-2 (min. 47’39’’). A urmat repriza de prelungiri, in care nu s-a inscris, dupa care loviturile de departajare care au fost favorabile Brasovului. La suturile de penalitate, pentru Corona Brasov au inscris Tranca, Lidhammar si Tendler, cel din urma aducand golul victoriei. Scor final 3-2 pentru Corona, care va reveni pe gheata proprie in doua meciuri cu Sportul Studentesc, sambata (ora 18.30) si duminica (ora 11.00).