Corona Brasov Wolves – Fehervari Titanok 6-4 (1-0, 3-3, 2-1)

Pe gheata Patinoarului Olimpic Brasov s-a disputat partida dintre Corona Brasov Wolves si Fehervari Titanok.
A fost un meci cu multe reusite, pe placul publicului, cu 10 goluri, cu rasturnari de scor dar si cu o victorie meritata a echipei Brasovului, aplaudata la finalul intalnirii.

Dupa o prima repriza cu un singur gol, inscris de Corona prin Arpad Mihaly (min. 12’57’’), a urmat o a doua parte cu nu mai putin de 6 goluri marcate. Oaspetii au egalat in min. 27’01’’, dupa care, „lupii” au ajuns din nou in avantaj, datorita reusitei lui Lidhammar (min. 27’47’’) : 2-1. Au urmat doua goluri ale echipei din Ungaria, care au intors scorul: 2-3.

Finalul reprizei a doua a apartinut „lupilor” care au marcat de doua ori, prin Peretiagin (min. 35’18’’) si Tendler (min. 37’22), ducand scorul la 4-3 pentru echipa Brasovului.
In ultima repriza, jocul a fost la fel de spectaculos, cu 3 goluri marcate. Primul a fost inscris de Tranca (min. 42’34’’), dupa care oaspetii au redus din handicap in min. 55’38’’.

Echipa maghiara a scos portarul in ultimul minut de joc, insa „lupii” au reusit sa marcheze in poarta goala, prin Dorofeev cu 22’’ inainte de final.
Scor 6-4 pentru Corona Brasov Wolves, care se pregateste sa plece in Ungaria pentru 4 jocuri.