Corona Brasov Wolves – Ferencvaros TC 6-1 (3-0, 2-1, 1-0)

Meciul dintre Corona Brasov si Ferencvaros a insemnat, pe langa spectacol pe gheata, una dintre cele mai clare victorii ale „lupilor” in acest sezon de Erste Liga. Prima repriza a fost aproape perfecta pentru elevii lui Penzes, care au realizat un joc complet, atat in aparare cat si in atac.

Drept urmare, scorul a luat proportii in primele 20 de minute, autorii golurilor fiind Saluga (min. 4’34’’), Walls (min. 9’37’’) si Knyazev (min. 16’14’’). Dupa 3-0 la pauza, „lupii” nu au incetinit ritmul in partea a doua a meciului, continuandu-si recitalul. Scorul a devenit rapid 5-0, datorita reusitelor lui Sirokovs (min. 26’55’’) si Saluga (min. 31’33’’), ultimul gol inscris in inferioritate numerica.

Golul oaspetilor, marcat cu 13 secunde inainte de finalul reprizei a doua, nu a avut schimbat aspectul general al partidei. De remarcat prestatia excelenta a portarului Patrik Polc, care a avut interventii magistrale, fiind aplaudat cu generozitate de fani, pe tot parcursul meciului.

In repriza a treia Corona a mai inscris un gol, prin Walls (min. 47’51’’) fara ca sa primeasca vreunul, astfel incat scorul final a fost 6-1 pentru echipa noastra, care trece pe locul 5 in clasament.

Meciul urmator se va disputa vineri, tot la Brasov, de la ora 18.30, intre Corona Wolves si SC Miercurea Ciuc.

„Este un rezultat bun pentru noi, am jucat bine. Partea buna a lucrurilor in acest moment este ca fiecare jucator isi intelege exact rolul pe care il are in timpul meciului, in linia in care se afla. Este un sentiment de implinire sa ne aflam pe primul loc in grupa <5-9> si acum ne concentram pe a implementa sistemul de joc actual. Trebuie ca fiecare jucator sa fie pe o pozitie cat mai potrivita in linia in care joaca. Incercam sa fim pregatiti din toate punctele de vedere pentru acest playoff.” – Hunor Strenk, antrenor secund Corona Brasov

 

PhotoCredit @Daniel Maximilian Milata