Corona Brasov Wolves – HK Belgrad 5-2 (1-1, 0-0, 4-1)

Dupa infrangerile din ultima perioada, ‘’lupii” au reusit sa obtina o victorie importanta, in meciul cu o echipa “bataioasa” la propriu, cu scorul de 5-2. Au fost insa foarte multe momente de intrerupere si s-a acumulat un numar record de penalizari (172 de minute).

Echipa gazda s-a trezit condusa cu 1-0 dar a egalat sper finalul primei parti. In repriza secunda nu s-a marcat iar in ultima parte a jocului, Corona Brasov Wolves a dat “recital” inscriind de patru ori, ultimul gol fiind inscris in poarta goala.

Urmatoarele meciuri ale “lupilor” in Liga Mol si, de asemenea, in Campionatul National, se vor disputa, in deplasare cu Dunarea Galati, in 21 si 22 noiembrie. Pe Patinoarul Olimpic Brasov, urmatorul meci se va desfasura in 1 decembrie, cu Debrecen.

“Am asistat la un meci bun de hochei in primele doua reprize, un nivel foarte bun al ambelor echipe dar, dupa parerea mea, arbitri au distrus acest meci deoarece rezultatul era foarte strans iar diferenta a facut-o deciziile lor. Eu consider ca un meci ar trebui sa fie decis de jucatori si nu de arbitraj. Nu am fost de acord cu toate deciziile lor, insa nu doar pentru echipa mea ci si pentru echipa adversa, multe dintre penalizari nu au fost corecte. A fost un meci bun de hochei, unul destul de violent, de ambele parti.” – Dreberg Christer, antrenor principal HK Belgrad

“A durat destul de mult pana cand am reusit sa preluam conducerea, nu a fost un meci usor iar scorul de 5-2 nu a demonstrat exact diferenta de valoare dintre echipe. A fost un meci greu pentru noi, am  reusit sa valorificam si inferioritatile dar si superioritatile. A fost un meci plin de emotie, de ambele parti, un meci cu multe duritati pe gheata si multe minute de penalizare. Am avut nevoie de o victorie muncita de toata echipa, pentru a ne ajuta sa dezvoltam nivelul de joc cu care am fost obisnuiti pana acum. Am fost impresionat de Huba Bors, in primul lui meci din acest sezon si il felicit si pentru golul inscris. De asemenea, un meci bun a facut si Yemelianenko si il felicit pentru asta.” – Martin Lacroix, antrenor principal Corona Brasov