Corona Brasov Wolves – HK Belgrad 6-2 (2-0, 4-0, 0-2)

Meciul dintre Corona Brasov si HK Belgrad a fost un adevarat spectacol, intretinut de fazele “lupilor”, care au combinat excelent si au inscris goluri de mare efect.

Dupa primele doua reprize, scorul era 6-0 pentru echipa brasoveana si practic, meciul era jucat. In ultima repriza, pe fondul unei relaxari a “lupilor”, echipa din Belgrad a inscris doua goluri, astfel incat meciul s-a incheiat cu 6-2.

Autorii golurilor echipei noastre au fost Ian Mcdonald (3 goluri), Zsolt Molnar, Biro M. si Denis Zabludovski. A fost o victorie necesara dar fanii asteapta acum, in ultimul meci al sezonului regulat, o victorie a favoritilor, in meciul cu Debreceni, de joi, 2 februarie, ora 18.30.

“In aceasta seara a fost un meci destul de greu pentru noi, a fost o deplasare grea si suntem si obositi, am avut de jucat meciuri grele cu Ciuc si Galati si cred ca din punct de vedere mental am fost intr-un punct de cadere. Pentru noi a fost primul sezon in Liga, si, din pacate, s-a si terminat. Cele doua goluri pe care le-am inscris in a treia repriza au fost foarte bune pentru moralul nostru. Brasov este o echipa puternica, impotriva careia este foarte interesant sa joci, au un patinoar frumos dar si un public pe masura. ” – Nemanja Jankovici, antrenor principal HK Belgrad

 

“A fost un meci important impotriva Belgradului, intrucat in ultimul timp si-au schimbat stilul stilul de joc si au marcat victorii impotriva unor echipe importante. Am avut un inceput de meci bun, dupa primele doua reprize aveam deja conducerea cu 6-0. Echipa a jucat bine pana la final si sunt multumit de rezultat.” – Martin Lacroix, antrenor principal Corona Brasov