Corona Brasov wolves – HK Debreceni 5-7 (2-2, 2-3, 1-2)

Meciul dintre Corona Brasov wolves si HK Debreceni a fost decisiv pentru „lupi”, in tentativa lor de a prinde locul patru in sezonul regulat. A fost o partida spectaculoasa, cu multe goluri, in care Corona a condus de doua ori, cu 2-1 si 3-2, insa, oaspetii au revenit, au inscris 3 goluri consecutive si au ajuns sa conduca cu 5-3.

Finalul meciului a fost pasionant, fiecare echipa a mai inscris de doua ori, astfel incat Debreceni a castigat cu 7-5. Totusi, trebuie mentionat faptul ca arbitrajul a fost, ca de obicei, mult sub nivelul meciului, arbitrii trecand cu vederea destule intrari dure si chiar un offside din care Debreceni a inscris golul al patrulea.

Pentru Corona au marcat Ian Mcdonald (2 goluri), Tomas Klempa, Nagy Csaba si Garrett Clarke. In urma acestui rezultat si in conditiile in care Debreceni va castiga urmatoarele doua meciuri, considerate usoare, Corona nu mai poate pastra locul patru, si va astepta alegerea adversarelor echipelor din prim planul din Liga Mol.

„A fost un meci interesant de vazut din tribune dar pentru un antrenor a fost destul de frustrant, aproape ca un meci de tenis. Mai ales cand joci cu o echipa ca Brasovul, care este foarte ofensiva si trebuie sa stai cu ochii dupa puc. Am avut multe schimbari de scor iar portarul nostru a fost pus de multe ori in dificultate. Obiectivul nostru nu este ocuparea locului patru al playoffului Ligii Mol ci sa mentinem ritmul de a castiga trei din patru meciuri. Nu mi se pare normal ca Sapa sa isi aduca  jucatorii din EBEL insa, daca pana acum au facut-o, cu siguranta o vor face si de acum incolo. Oricum ar fi, totusi, daca iti este frica sa joci impotriva unei echipe din EBEL atunci nu poti fi considerata o echipa buna de hochei.” – Jason Morgan, antrenor principal HK Debreceni

 

„Nu stiu exact ce se va intampla acum, dupa aceasta infrangere, nu mai pot controla nimic. Chiar daca vom termina pe locul al patrulea, singura parte pozitiva era ca am fi inceput acest playoff cu un meci acasa. Acum, cand probabil vom termina pe a cincea pozitie, nu mai putem decide noi impotriva cui vom juca. Asa ca, nu stiu exact ce urmeaza sa infruntam, vom vedea. In aceasta seara am jucat foarte bine, ii felicit pe baieti, au dat tot ce au putut pe gheata, jocul nostru a fost foarte ofensiv daca stam sa ne uitam ca am avut 51 de suturi pe poarta in comparatie cu cele 31 ale echipei adverse. Am creat multe sanse de a inscrie dar, din pacate, am pierdut meciul din cauza greselilor individuale.” – Martin Lacroix, antrenor principal Corona Brasov