Corona Brasov Wolves – HSC Miercurea Ciuc 4-2 (1-2, 2-0, 1-0)

Derby-ul Corona Brasov Wolves – HSC Miercurea Ciuc, contand atat pentru Liga Mol cat si pentru Campionatul National, a adunat multa lume in tribunele Patinoarului Olimpic (1500 de spectatori – recordul de prezenta, pana in acest moment, in acest sezon). Meciul nu a inselat asteptarile publicului, fiind dinamic si spectaculos. “Lupii” au inceput in forta si au deschis scorul prin Mihaly Arpad in minutul 8’45’’. A urmat o faza rar intalnita, hilara chiar, atunci cand pucul a ricosat dintr-un jucator de la Corona, in propria poarta (1-1 minutul 8’56’’). Oaspetii au reusit sa preia chiar conducerea, in minutul 10’09’’, 1-2, scor cu care s-a incheiat prima repriza.

In repriza secunda, ‘lupii’ s-au dezlantuit, au atacat continuu, avand o posesie a pucului net superioara. In aceste conditii, au venit si golurile in poarta echipei din Miercurea Ciuc iar scorul a fost intors : 3-2, prin reusitele lui Mcdonald din minutul 29’02’’ si Klempa in minutul 33’42’’.

brasov-ciuc-2

Ultima repriza avea sa confirme iuresul echipei noastre, care a mai inscris odata prin Klempa in mimutul 45’37’’ fixand scorul final: 4-2.

Urmatorul meci al echipei brasovene va fi luni, 5 decembrie, tot acasa, in compania echipei Dunaújvárosi Acélbikák, de la ora 18.30.

“S-a jucat un meci foarte bun in aceasta seara dar adversarul nostru a reusit sa inscrie mai multe goluri decat noi si cam asta a fost idea principala. Am avut multe sanse de a inscrie, baietii au jucat cu multa daruire si au dat tot ce au putut mai bun pe gheata dar am pierdut, nereusind sa inscriem mai mult de doua goluri. Mai avem destul de multe meciuri de jucat si vom face tot posibilul sa jucam cat mai bine si sa ajungem cat mai sus in clasament.” – Gudas Leo, antrenor principal Miercurea Ciuc

“Ca de obicei, a fost un adevarat derby in aceasta seara, jucandu-se un hochei de buna calitate. Patinoarul a fost plin, cred ca, cel mai plin de pana acum la un meci in acest sezon iar atmosfera a fost electrizanta. Ambele echipe au jucat bine, cu daruire si mi-a placut efortul echipei noastre depus pe gheata. Trebuie sa felicit ambii portari, au facut un meci de exceptie in aceasta seara.” – Martin Lacroix, antrenor principal Corona Brasov

brad-patinoarul-olimpic patinoarul-olimpic