Corona Brasov Wolves – MAC Budapest 1-2 (0-1, 0-0, 1-1)

Corona Brasov si MAC Budapesta au furnizat un placut spectacol sportiv pe gheata Patinoarului Olimpic Brasov.

Meciul s-a desfasurat in mare viteza, cu actiuni reusite de ambele parti si cu echipa brasoveana care a avut o alta determinare si a reusit sa puna probleme echipei din Budapesta. Scorul a fost deschis de MAC in min. 3’06’’, dupa care meciul a fost foarte echilibrat, Corona trecand de mai multe ori pe langa egalare.

In partea a doua a meciului nu s-a inschis dar disputa a fost spectaculoasa cu multe ocazii si cu interventii sigure ale celor doi portari. In repriza a treia, fiecare echipa a reusit sa inscrie, primii au fost oaspetii, in min. 44’56’’ dar eforturile echipei noastre s-au materializat in min. 54’10’’, atunci cand Daniel Tranca a expediat pucul in plasa, la o actiune de atac percutanta a “lupilor”.

A fost momentul in care spectatorii s-au bucurat si au aruncat pe gheata cu jucariile de plus aduse pentru evenimentul “De Sarbatori, daruieste un zambet!” editia a 6-a.

Cu acest prilej s-au strans 22 de saci cu jucarii ce urmeaza a fi donati in preajma Craciunului, catre centrele de plasament (detaliile aferente urmeaza a fi comunicate pe pagina oficiala de facebook Corona Brasov Wolves).

Scor final Corona Brasov – MAC Budapesta, 1-2 dar spectatorii pot astepta si in partida de maine contra liderei DVTK Jegesmedvek un spectacol in care “lupii” sa se ridice la nivelul valoroasei echipei din Miskolc.