Corona Brașov Wolves revine la întrecerile Campionatului Național, cu un meci la Galați (marți, 10 octombrie, ora 18,30)

După trei partide jucate cu Steaua, ,,lupii” Brașovului reiau șirul partidelor din Campionatul Național. De data aceasta, echipa brașoveană va evolua în deplasare, la Galați, cu CSM Dunărea. Partida se va disputa marți,10 octombrie, de la ora 18,30. Înaintea acestei dispute, președintele secției de hochei de la Corona Brașov, Emilian Cernica, ne-a declarat:
 
,,Din punctul meu de vedere, abia acum consider că începem să jucăm în Campionatul Național de seniori, după mai mult de o lună de la startul competiției. Până acum, s-a afirmat, neoficial, că unora dintre echipe le este teamă să joace cu noi, pentru că acele echipe nu sunt la un nivel de pregătire adecvat. Acest lucru ne-a creat probleme, pentru că neavând de jucat multe meciuri, echipa noastră nu a ajuns la un grad de omogenizare complet. 
Suntem în curs de a atinge cu echipa parametrii normali de joc, așa încât nu pot decât să mă bucur că intrăm în ritmul obișnuit al Campionatului Național, cu meciul de la Galați. Consider că această partidă va fi destul de
interesantă și o vom trata cu toată seriozitatea. Vor fi prezenți toți jucătorii de care dispunem, inclusiv străinii.”