Corona Brașov Wolves s-a calificat în semifinalele Erste Liga

Corona Brașov – Ujpesti 4-2 (3-2, 0-0, 1-0)

Al șaselea meci al seriei sferturilor de finală Corona Brașov – Ujpesti a umplut tribunele Patinoarului Olimpic Brașov, iar atmosfera a fost senzațională. Fanii au încurajat tot timpul echipa Brașovului, iar aceasta nu i-a dezamăgit!

,,Lupii”au început în forță și au deschis scorul în min. 1,09, prin Saluga (1-0). Oaspeții au revenit și au reușit să întoarcă scorul, prin golurile marcate în min. 3,35 și 12,42 : 1-2.

Aveau să fie însă singurele goluri ale echipei vizitatoare, pentru că ,,lupii”au preluat inițiativa, au desfășurat un joc tactic exemplar și au pus presiune permanentă pe adversar.

În aceste condiții, Corona a reușit să înscrie două goluri spre finalul primei părți, prin excelentul Walls (min. 15,44 și 18,48), astfel încât echipa Brașovului a intrat în prima pauză cu avantaj pe tabelă : 3-2.

În repriza secundă nu s-a mai marcat, dar jocul a fost dinamic, ambele echipe trecând pe lângă gol. Totul a fost rezolvat în repriza a treia, când Knyazev a înscris la capătul unei faze excelente, la care a mai contribuit și Yemelyanenko (4-2).

Spre final, Ujpesti a încercat să atace mai mult, a scos și portarul, dar Corona a apărat exemplar avantajul și și-a trecut în cont o mare victorie, care o duce în semifinalele Erste Liga