Corona Brasov Wolves – SC Miercurea Ciuc 2-3 (1-1, 0-1, 1-0, 0-0, 0-1)

Al treilea meci al sferturilor de finala din Erste Liga, dintre Corona Brasov si SC Miercurea Ciuc, s-a disputat pe Patinoarul Olimpic Brasov. Partida a fost spectaculoasa si a necesitat doua reprize de prelungiri, din moment ce la finalul timpului regulamentar scorul a fost egal, 2-2. SC Miercurea Ciuc a deschis scorul in min. 11’01’’ dupa care, Corona a egalat prin Tendler, min. 13’09’’. In a doua repriza s-a inscris un singur gol, el apartinand oaspetilor (min. 32’30’’).

Repriza a treia a fost cea mai interesanta, cu “lupii” dominand pe alocuri cu autoritate, astfel incat au reusit egalarea in min. 51’29’’ prin Roberto Gliga. A urmat prima repriza de prelungiri, de 20 de minute, in care nu s-a inscris, in ciuda ocaziilor formatiei brasovene.

Balanta scorului s-a inclinat in a doua repriza de prelungiri, dupa 1’32’’ de joc, cand a inscris echipa oaspete care a castigat cu 3-2. Scorul general este 3-0 pentru SC Miercurea Ciuc, al patrulea meci al seriei urmand sa se dispute marti, 5 martie, ora 18.30 tot la Patinoarul Olimpic Brasov.