Corona Brasov Wolves – SC Miercurea Ciuc 2-6 (0-3, 1-3, 1-0)

Meciul dintre Corona Brasov si SC Miercurea Ciuc, disputat la Brasov, a adunat destul de multa lume in tribune, dornica de spectacol. Prima repriza a apartinut echipei oaspete care a inscris de 3 ori, in ciuda multor ocazii ale echipei brasovene. Repriza secunda a inceput cu o reusita a echipei noastre, prin golul lui Gliga in min. 22’43”, dupa care, SC Miercurea Ciuc, la randul ei, a inscris de trei ori. Repriza a treia a apartinut Coronei, care a atacat mult mai mult si a creat mai multe ocazii de meci, a dominat si a reusit sa inscrie prin Tranca (min. 45’34”), golul care avea sa fixeze si rezultatul final 2-6.

De remarcat ca astazi, la echipa noastra, nu au evoluat Walls si Macmillan din cauza unor accidentari la cot, respectiv genunchi iar Mihaly Arpad, Biro Gergo si Roberto Gliga au evoluat accidentati. 
 
De notat ca meciul a inceput cu o intarziere de 45 de minute datorita faptului ca doi dintre arbitri delegati au fost blocati in trafic pe DN1, venind de la Bucuresti.
 
Urmatoarele meciuri ale „lupilor” vor fi sambata, 2 decembrie cu Dunaujvarosi Acelbikak si duminica, 3 decembrie cu UTE, ambele de la ora 18.30.