Corona Brasov Wolves – SC Miercurea Ciuc 6-2 (2-1, 3-1, 1-0)

Derby-ul celor mai bune echipe din Romania a strans multa lume in tribunele Patinoarului Olimpic Brasov, partida jucandu-se cu casa inchisa iar asteptarile iubitorilor hocheiului nu au fost inselate.

Cele doua echipe s-au angrenat la un meci aprig, spectaculos, cu multe reusite si cu o evolutie a scorului favorabila “lupilor”.

Astfel, gazdele au luat rapid un avantaj de doua goluri, prin reusitele lui Walls (min. 3’32’’) si Biro Matyas (min. 5’26’’), dupa care, in ultimele secunde ale primului act, echipa ciucana a primit un penalty, transformat cu succes in gol iar scorul la prima pauza a fost 2-1.

In repriza a doua, “lupii” s-au descatusat, mai ales dupa golul egalizator inscris de Miercurea Ciuc. Au urmat trei goluri ale echipei noastre, unul mai frumos decat altul, marcate de Biro Gergo (min. 30’14’’), Filip Richard (min. 33’33’’) si Molnar Zsombor (min. 38’29’’).

Dupa doua reprize, scorul a fost favorabil echipei noastre: 5-2. Ultima parte a intalnirii a consolidat succesul brasovenilor, “lupii” gasind inca o data drumul spre gol, prin acelasi Biro Matyas (min. 53’41’’).

A fost o victorie cu care echipa brasoveana s-a despartit frumos de suporteri in 2017, urmand sa revina pe gheata proprie in 3 ianuarie 2018, in compania Progym Gheorgheni, tot de la ora 18.30.