Corona Braşov Wolves şi-a îndeplinit obiectivul : 12 puncte câştigate la Galaţi!

Corona Braşov Wolves a reuşit ceea ce şi-a propus înainte de meciurile de la Galaţi, contând pentru Liga Mol şi pentru Campionatul Naţional : două victorii, care i-au adus echipei braşovene câte şase puncte, în fiecare din cele două competiţii.

În primul meci disputat, ,,lupii” a făcut scor şi spectacol, câştigând clar : 11-4 (1-1, 5-1, 5-2)! Prima repriză a fost ceva mai echilibrată, după care, în a doua parte a meciului ,,lupii” au fost de neoprit, reuşind o serie de goluri, graţie, îndeosebi, evoluţiei remarcabile a trioului McDonald – Mihaly- Klempa. Golurile echipei braşovene au fost înscrise de McDonald 3, Mihaly 3, Klempa 1, Molnar 1, G Biro 1, Filip 1, Imecs 1.

În cea de-a doua partidă, scorul a fost mai strâns, însă acest lucru nu înseamnă că echipa braşoveană a lăsat mai liberă pedala de acceleraţie. ,,Lupii” s-au impus cu 5-3 (0-1, 2-0, 3-2), detaşându-se în repriza a treia, când au ajuns să conducă la două goluri diferenţă (4-2), după ce scorul a fost la un moment dat egal, 2-2. Golurile Coronei Braşov au fost înscrise de Klempa, Filip, Zsok, Mihaly şi Trancă.
Corona Braşov Wolves are acum 41 de puncte în Liga Mol, unde continuă să ocupe locul IV. În Campionatul Naţional, echipa braşoveană ocupă detaşat locul I, la distanţă considerabilă faţă de HSC Miercurea Ciuc.

În următoarea partidă din Liga Mol, ,,lupii” vor juca cu HK Belgrad, în deplasare iar pe Patinoarul din Brasov, toti suporterii echipei, sunt asteptati sa “Sarbatoreasca Romania” in data de 1 Decembrie de la ora 18.30.